Scroll Top

Κάλεσμα του Στέφανου Δράκου στους επαγγελματίες της Παλιάς Πόλης για να σταθμεύουν στην Ακαντιά.

116935188_10223089569528658_6953714313840800844_n

Απευθύνουμε κάλεσμα σε όλους όσοι δραστηριοποιούνται ή επισκέπτονται τη Μεσαιωνική πόλη, σε ελεύθερους επαγγελματίες, ιδιωτικούς, δημόσιους και δημοτικούς υπαλλήλους, καθώς και στα τουριστικά πρακτορεία που οργανώνουν επισκέψεις τουριστών, στους κατοίκους της Ρόδου, αλλά και τους μεμονωμένους επισκέπτες της, να στηρίξουν στην ΠΡΑΞΗ την προσπάθεια για μία καλύτερη Μεσαιωνική πόλη! Να σταθμεύουν τα οχήματά τους στο λιμάνι της Ακαντιάς και να μετακινούνται ΔΩΡΕΑΝ με πούλμαν που έχει διατεθεί, καθώς και να κάνουν χρήση των ηλεκτροκίνητων που έχουν δρομολογηθεί εντός της Μεσαιωνικής πόλης.

Το πούλμαν εξυπηρετεί καθημερινά από Δευτέρα έως Κυριακή από τις 9 το πρωί έως και τις 12 τα μεσάνυκτα ανά δεκαπέντε (15) λεπτά. Η διαδρομή είναι: Λιμάνι Ακαντιάς, Τάφρος, Θαλασσινή Πύλη, πλατεία Σύμης και αντίστροφα.

Τα ηλεκτροκίνητα εξυπηρετούν από τις 9 το πρωί έως και τις 12 τα μεσάνυκτα ανά είκοσι (20) λεπτά. Οι διαδρομές είναι:
Διαδρομή (1): Με αφετηρία την Πύλη Σύμης και μέσω της Πλατείας Μουσείου ακολουθώντας την οδό Ιπποτών και την οδό Ορφέως με έξοδο από την Πύλη Ντ΄ Αμπουαζ.

Διαδρομή (2): Με αφετηρία την Πύλη Αγ. Αθανασίου και ακολουθώντας τις οδούς Ομήρου, Ιπποδάμου και Ορφέως με έξοδο από την Πύλη Ντ’ Αμπουαζ.

Διαδρομή (3): Με αφετηρία την Πύλη Αγ. Αθανασίου και ακολουθώντας τις οδούς Ομήρου, Αγ. Φανουρίου, Σωκράτους, Πυθαγόρα και πάλι από την οδό Ομήρου με έξοδο από την Πύλη Αγ. Αθανασίου.

Διαδρομή (4): Με αφετηρία την Πύλη Ακαντιάς και ακολουθώντας τις οδούς Αρχ. Ευθύμιου περνώντας από τις Πλατείες Νικολάου, Ναυσικάς και με κατεύθυνση από την οδό Πυθαγόρα στην οδό Ομήρου με έξοδο στην Πύλη Αγ. Αθανασίου και

Διαδρομή (5): Με αφετηρία την Πύλη Ακαντιάς και ακολουθώντας τις οδούς Κισθηνίου, περνώντας από την Πλ. Αγ. Παντελεήμονα, την Πλ. Εβ. Μαρτύρων, την οδό Αριστοτέλους, την Πλ. Ιπποκράτους, την οδό Ερμού, την Πλ. Μουσείου με έξοδο στην Πλ. Σύμης.

0Shares

Leave a comment