Scroll Top

Θετικό ξεκίνημα για τον Διαγόρα . 1-1 με τον Ο Φ Ιεράπετρας

139682017_887384082007553_4891957639368981242_n

Έχασε την ευκαιρία να φύγει νικητής από την Κρήτη η ομάδα του Διαγόρα . Οι κυανέρυθροι ειδικά στο πρώτο ημίχρονο έδειξαν ότι μπορούσαν να πάρουν το τρίποντο , έχασαν ευκαιρίες πέτυχαν γκολ είδαν την μπάλα να βρίσκει το δοκάρι και είχαν τις προϋποθέσεις να κλειδώσει το παιχνίδι. Στο δεύτερο ημίχρονο τόσο ο αέρας που ήταν αντίθετος όσο και το γεγονός ότι η Ιεράπετρα πίεσε αλλά το σκηνικό με τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν τελικά θα μπορούσαμε να γράψουμε πως το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο.

 

 

Η εξέλιξη του αγώνα: 

Τελευταίο σφύριγμα απο τον κ. Πατεμτζή με τις δύο ομάδες να μοιράζονται απο έναν βαθμό στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Super League 2.

95′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Διαγόρα μετά από εκτέλεση φάουλ του ο Παπαδόπουλος απομάκρυνε με δυσκολία.

91′ Προσωρινή διακοπή στο παιχνίδι, καθώς ο Παπαδόπουλος συγκρούστηκε με τον Μπαστάκο. Δεν είναι κάτι σοβαρό επαναρχίζει το παιχνίδι.

90′ Ολοκληρώθηκαν τα 90 λεπτά παιχνιδιού και βρισκόμαστε στις καθυστερήσεις.

88′ Κυριαρχεί μέσα στο γήπεδο ο ΟΦΙ, ο Διαγόρας έχει οπισθοχωρήσει και δείχνει να προσπαθεί να διατηρήσει το 1-1, ενώ οι Ιεραπετρίτες ψάχνουν το γκολ…

87′ Αλλαγή για τον ΟΦΙ. Στη θέση του Κούστα πέρασε ο Καλλιμάνης.

87′ Μεγάλη ευκαιρία για τον ΟΦΙ μετά απο εκτέλεση κόρνερ ο Γκίνη πήρε τη κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι, όμως η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ.

85′ Αλλαγή για τον Διαγόρα. Αποχωρεί ο Γεωργίου και την θέση του πήρε ο Ζόρντι.

83′ Μεγάλη ευκαιρία για τον ΟΦΙ! Με τον Γκίνη να σουτάρει έξω απο τη περιοχή αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ!

81’ Σέντρα σουτ του Λεμονή από τα δεξιά η μπάλα πέρασε άουτ.

78′ Ο Κούστα προσπάθησε απο κοντά με το κεφάλι να απειλήσει αλλά δόθηκε επιθετικό φάουλ πάνω στον Τσέλιο, ενώ οι ασπρόμαυροι ζητούσαν πέναλτι.

78’ Διπλή αλλαγή για τον Διαγόρα, ο Δημητρούλας στη θέση του Σανδραβέλη και  ο Αθανασίου στη θέση του Μασούρα.

75’ Μεγάλη ευκαιρία για τον ΟΦΙ! Ο Κούστα με κεφαλιά απείλησε αλλά ο Τσέλιος μπλόκαρε με δυσκολία, στην εξέλιξη της φάσης νωρίτερα, ο Μπαράτα προσπάθησε να απειλήσει με ψαλιδάκι αλλά δεν βρήκε την μπάλα όπως θα ήθελε.

70′ Διπλή αλλαγή για τον Διαγόρα. Αποχώρησαν Σμυρλής και Λινάρδος και στη θέση τους πέρασαν Μανωλάκης και Αυγενικού.

70′ ΓΚΟΛ για τον ΟΦΙ! Μετά από ατομική προσπάθεια του Γκίνη, ο ίδιος παίκτης με σουτ έκανε το 1-1 για τους γηπεδούχους.

69’ Αλλαγή για τον ΟΦΙ. Βγαίνει ο Κόστα και την θέση του παίρνει ο Γκούφας.

65′ Τεράστια τριπλή ευκαιρία του ΟΦΙ! Αρχικά το σουτ του Κούστα απέκρουσε ο Τσέλιος, στην επαναφορά ο Φουάσης σούταρε αλλά πάλι ο Τσέλιος απομάκρυνε με τον Κούστα να κάνει εκ νέου προσπάθεια χωρίς αποτέλεσμα  όμως!

63′ Πάλι μέσα στην περιοχή ο ΟΦΙ, αλλά πάλι δεν μπορεί να απειλήσει ουσιαστικά, καθώς άργησε να σουτάρει ο Κούστα και όταν το έκανε, το σουτ του κόντραρε στα σώματα.

60′ Κόρνερ για τον ΟΦΙ που περνάει ανεκμετάλλευτο.

58’ Διπλή αλλαγή για τον ΟΦΙ. Αποχωρεί ο Καψάλης και την θέση του παίρνει ο Πριόνας ενώ στο ίδιο λεπτό αποχώρησε και ο Βογιατζής και στη θέση του μπήκε ο Μπαράτα

Έχει κερδίσει μέτρα στο γήπεδο ο ΟΦΙ αλλά στην τελική πάσα δείχνει να αντιμετωπίζει πρόβλημα, κάτι που δεν του επιτρέπει να γίνει ουσιαστικά δημιουργικός.

52′ Σουτ του Σμίλτου για τον ΟΦΙ, όμως αδύναμο και ο Τσέλιος μπλοκάρει εύκολα.

48’ Σουτ του Κόστα έξω από τη περιοχή, η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ από την εστία του Τσέλιου.

47’ Λάθος γύρισμα του Ζήση στην άμυνα του ΟΦΙ, ο Λινάρδος προσπάθησε να «προλάβει» την μπάλα, όμως ο Παπαδόπουλος κατάφερε να απομακρύνει πριν μπορέσει ο παίκτης του Διαγόρα να απειλήσει.

46′ Σέντρα στο δεύτερο ημίχρονο.

Αρκετά νευρικός στο παιχνίδι του ο ΟΦΙ, που δείχνει να μην βρίσκεται στην καλύτερή του ημέρα σε αντίθεση με τον Διαγόρα, που «περιμένει» πίσω από την μπάλα και εκμεταλλεύεται κάθε λάθος των ασπρόμαυρων, δημιουργώντας ευκαιρίες, με τον Παπαδόπουλο να είναι εξαιρετικός.

46′ Ημίχρονο στην Ιεράπετρα με τον Διαγόρα να διατηρεί το υπέρ του 0-1 από το 14ο λεπτό.

46’ Ο Ντορίβα και πάλι σούταρε έξω από τη περιοχή, όμως ο Παπαδόπουλος εντυπωσιακά απομάκρυνε σε κόρνερ!

41’ Ανεκμετάλλευτη πέρασε η σέντρα του Λεμονή απο τα δεξιά για τους Ιεραπετρίτες, καθώς παρ’ ότι υπήρχαν προϋποθέσεις δεν απείλησαν ουσιαστικά.

34′ Δοκάρι για τον Διαγόρα! Ο Λινάρδος με σουτ απείλησε αλλά η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι της εστίας του Παπαδόπουλου και απομακρύνθηκε!

32′ Μεγάλη ευκαιρία για τον ΟΦΙ με τον Κόστα να σουτάρει και η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ.

30′ Ο ΟΦΙ βγήκε γρήγορα στην αντεπίθεση με τον Γκίνη αλλά αυτός κόπηκε, κερδίζοντας όμως το κόρνερ.

31’ Μεγάλη ευκαιρία για τον Διαγόρα! Ο Ντορίβα εκτέλεσε το κόρνερ από τα αριστερά, ο Ρουγκαλάς με το κεφάλι «ανάγκασε» τον Παπαδόπουλο σε εντυπωσιακή επέμβαση σε κόρνερ!

Με την συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού, ο Μασούρας σούταρε έξω από τη περιοχή, η μπάλα κόντραρε, πήρε περίεργη τροχιά και κατέληξε λίγο δίπλα από την εστία του Παπαδόπουλου.

28′ Ιδιαίτερα νευρικές οι αντιδράσεις των παικτών του ΟΦΙ που δείχνουν να μην πατούν καλά στον αγωνιστικό χώρο, ενώ απο την άλλη ο Διαγόρας δείχνει πιο σίγουρος και πιο βέβαιος για τις κινήσεις του και τις αντιδράσεις του.

20’ Σουτ Ντορίβα έξω από τη περιοχή η μπάλα πέρασε πάνω από την εστία του Παπαδόπουλου.

19′ Ο Λεμονής με πλάγιο προσπάθησε να βρει τον Φουάση ο οποίος όμως με προβολή έστειλε τη μπάλα άουτ.

18’ Φάουλ σε καλό σημείο για τον ΟΦΙ, το εκτέλεσε ο Φουάσης όμως η μπάλα κόντραρε στο τοίχος και απομακρύνθηκε.

14‘ Γκολ! Ο Μπαστάκος από το σημείο του πέναλτι κάνει το 0-1 πολύ νωρίς για τους φιλοξενούμενους.

13‘ Πέναλτι για τον Διαγόρα! Ο κ. Πατεμτζής υπέδειξε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Βογιατζή πάνω στον Σμυρλή, έντονες οι διαμαρτυρίες των ανθρώπων του ΟΦΙ.

7′ Πρώτη καλή στιγμή στο παιχνίδι για τον Διαγόρα με τον Σελινιωτάκη να σουτάρει, αλλά ο Παπαδόπουλος απομάκρυνε σε πρώτο χρόνο και σε δεύτερο οι αμυντικοί των ασπρόμαυρων.

5′ Αναγνωριστικά τα πρώτα λεπτά του αγώνα για τις δύο ομάδες, έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων η ομάδα του Διαγόρα.

1′ Πρώτο κόρνερ στο παιχνίδι για τον Διαγόρα, μετά απο εκτέλεση φάουλ του Ντορίβα και αναμπουμπούλα στην άμυνα του ΟΦΙ, οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν κόρνερ το οποίο όμως πέρασε ανεκμετάλλευτο.

1′ Σέντρα στον αγώνα με τον ΟΦΙ

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΟΦΙ (Μανώλης Παπαματθαιάκης): Παπαδόπουλος, Καψάλης(58′ Μπαράτα), Σμίλτος, Μασαουάρο, Ζήσης, Λεμονής, Βογιατζής(58′ Πριόνας), Γκίνη, Φουάσης, Κούστα(87′ Καλλιμάνης), Κόστα(69′ Γκούφας)

Διαγόρας (Σάκης Θεοδοσιάδης): Τσέλιος, Σανδραβέλης(78′ Δημητρούλας), Κοντοχήστος, Ρουγκαλάς, Σελινιωτάκης, Ντορίβα, Μασούρας(78′ Αθανασίου), Σμυρλής(70′ Μανωλάκης), Μπαστάκος, Λινάρδος(70′ Αυγενικού), Γεωργίου(85′ Ζόρντι)

Στον πάγκο του ΟΦΙ, είναι οι: Αθανασόπουλος, Παπαδάκης, Αρναούτογλου, Περδίκης, Καλλιμάνης, Τσακμάκης

Στον πάγκο του Διαγόρα, οι εξής: Μάντζαρης, Νάτσης, Θεοδωράκης, Χότζα

Διαιτητές: Γ. Πατεμτζής(Ηράκλειο), Αντ. Μαυραντωνάκης(Ηράκλειο), Αντ. Δασκαλάκης(Ηράκλειο), 4ος: Γ. Κουκουράκης(Χανιά), παρ: Ε. Λαμπαδαρίου(Πειραιά)

Ανακοίνωση Διαγόρα

Η Διοίκηση της ΠΑΕ Γ.Σ. Διαγόρας 1905 θέλει να ευχαριστήσει
τη Διοίκηση της ΠΑΕ Ο.Φ. Ιεράπετρας, για την άρτια φιλοξενία
που παρείχε στην αποστολή μας, κατά το μεταξύ μας παιχνίδι.
Δεσμεύεται, να την ανταποδώσει στην αναμέτρηση του δευτέρου γύρου.
Επίσης, ευχαριστεί την Αστυνομική Διεύθυνση Λασιθίου, για τις δικές της
υπηρεσίες.

ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ
ΤΗΣ ΠΑΕ Γ.Σ. ΔΙΑΓΟΡΑΣ 1905

0Shares

Leave a comment