Scroll Top

Εφιαλτικό σενάριο φέρνει την Ρόδο να παίζει αγώνα μπαράζ για την άνοδο.

118535120_1990755617727590_2986682106891216846_n

Έχουμε και λέμε λοιπόν: Μετά την χθεσινή απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ για δικαίωση της ΠΑΕ Χανιά, πλέον είναι απολύτως στα χέρια του Λευτέρη Αυγενάκη η θέσπιση με νόμο της νέας Β’ Εθνικής κατηγορίας των δύο ομίλων, Βορρά και Νότου, κάτι άλλωστε το οποίο το θέλει και το ζητεί ολόκληρη η (ποδοσφαιρική πάντα) Ελλάδα.

Οι πληροφορίεςαναφέρουν ότι  οι  12  ομάδες της ” εξαιρετικής ”  Super League 2, συγκαλούν εκτάκτως  Δ. Σ. της Ένωσης και αποφασίζουν έναρξη της SL2 στις 5 Οκτωβρίου .  Να προλάβουν με αυτό τον τρόπο  τον Υφυπουργό και την ΕΠΟ.

Από την άλλη, οι έξι ΠΑΕ  της Football League, που δεν “ανέβηκαν” τελικά σε Super League 2, προσφεύγουν στο Διαιτητικό και ζητούν υποβιβασμό  των τεσσάρων (Τρίγλιας, Καλαμάτας, Ασπροπύργου και Ιάλυσου) και άνοδο των  τεσσάρων μόνο  απο τις οκτώ πρωταθλήτριες της Γ’ Εθνικής, μέσω μπαράζ, έτσι ώστε να μείνουν στη FL και φέτος 14 σύλλογοι. Αντιλαμβάνεστε το εφιαλτικό αυτό σενάριο όπου θα φέρει την Ρόδο να αγωνιστεί σε αγώνες μπαράζ για την άνοδό της στην κατηγορία. Το θέμα είναι με ποιο ρόστερ το περσινό ή με το φετινό; Αν συμβεί αυτό το σενάριο – το οποίο σε καμία περίπτωση δεν το ευχόμαστε – τότε μιλάμε για έγκλημα σε βάρος γενικότερα του ποδοσφαίρου από τις ορέξεις ομάδων σφραγίδων. Και όλα αυτά γιατι δεν θέλουν οι μεγαλοπαράγοντες που τις έχουν στα χέρια τους να βάλουν το χέρι στην τσέπη και να τις χρηματοδοτήσουν περιμένοντας μόνο να πάρουν λέφτα από τα τηλεοπτικά δικαιώματα. Αλήθεια ο υφυπουργός ο κ. Αυγενάκης επιτέλους μήπως πρέπει να δώσει άμεσα την σωστή λύση; Παράγοντες , φίλαθλοι , ποδοσφαιριστές είναι όμηροι στις ορέξεις των 12.

0Shares

Leave a comment