Scroll Top

Επιτέλους αναδιάρθρωση . Οριστικά καταργείται η Fottball League

DSC_0043

Όπως όλα δείχνουν η αμαρτωλή Football League πηγαίνει ολοταχώς στο χρονοντούλαπο της ιστορίας. Ο Λευτέρης Αυγενάκης σε αυτα που παρουσίασε στο Υπουργικό συμβούλιο μετaξύ  άλλων ανέφερε την κατάργησή της και την δημιουργία δυο επαγγελματικών κατηγοριών με την SL. 2

 Αναδιάρθρωση επαγγελματικών κατηγοριών ποδοσφαίρου

· Καταργείται η Football League και οι επαγγελματικές ποδοσφαιρικές κατηγορίες περιορίζονται σε Super League 1 και Super League 2 και διαμορφώνονται τρία αυστηρότερα κριτήρια βιωσιμότητας και ανάπτυξης:
Ø To Μετοχικό Κεφάλαιο των ΠΑΕ στη SL2 δεν μπορεί να είναι μικρότερο των 250.000€.
Ø Η εγγυητική επιστολή του καταθέτουν στην ΕΕΑ δεν μπορεί να είναι μικρότερη των 100.000€
Ø Τουλάχιστον οι μισοί ποδοσφαιριστές, που δηλώνονται στο φύλλο αγώνα του πρωταθλήματος, πρέπει να πληρούν τις προϋποθέσεις συμμετοχής στην Εθνική μας ομάδα, οποιασδήποτε ηλικιακής κατηγορίας.
Επιπλέον, με τη συμπλήρωση των 18 ετών απελευθερώνονται οι μεταγραφές των ερασιτεχνών αθλητών, ώστε να εκλογικευτούν και να περιοριστούν οι ισχύουσες έως σήμερα δεσμεύσεις. Η αρχή της ελεύθερης επιλογής σωματείου είναι βασική και ουσιώδης για την ελεύθερη σωματική καλλιέργεια και την προστασία του δικαιώματος της ελεύθερης ανάπτυξης της προσωπικότητας. Έτσι, το όριο της ενηλικίωσης επιλέγεται ως εύλογο ώστε να μην πληγεί και των δικαίωμα των σωματείων όπου ανήκουν οι αθλητές, να μην εμποδίζεται η παραγωγική διαδικασία και να συνδυάζεται με τα συνταγματικώς κατοχυρωμένα δικαιώματα.
Επίσης, συμπληρώνεται νομοθετικά η δυνατότητα χρηματοδότησης, από Αθλητικές Ανώνυμες Εταιρίες, παρεμβάσεων σε αθλητικές εγκαταστάσεις που ανήκουν στο Δημόσιο και δίδεται η δυνατότητα συμψηφισμού του κόστους των παρεμβάσεων αυτών με τα μισθώματα χρήσης των εγκαταστάσεων (π.χ., Καυτανζόγλειο και χρήση του από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ). Ακόμη, οι ΟΤΑ α’ και β’ βαθμού που δεν καταχωρούν τις αθλητικές τους εγκαταστάσεις στην πλατφόρμα «ΠΕΛΟΠΑΣ» δεν θα εντάσσονται στα Προγράμματα Άθλησης για Όλους και στα άλλα χρηματοδοτικά εργαλεία της ΓΓΑ.
0Shares

Comments (1)

Cell phone monitoring is a very effective way to help you monitor the cell phone activity of your children or employees. https://www.xtmove.com/how-to-install-spy-app-to-monitor-another-phone-for-free/

Leave a comment