Scroll Top

Δήλωση Μαρτινη εφερε αντιδράσεις …Τσιμπανάκος: “Η Ρόδος δεν θα μπει στα πλέι οφ! Σύντομα ξεκινάμε, Football League & Super league 2”

τσιμπανάκος-μαυρονάσιος

Την δυσαρέσκειά του για τις δηλώσεις του Τώνη Μαρτίνη χθες  στο Sportstonoto Radio εξέφρασε μιλώντας στο Sportstonoto.gr o Ευριπίδης Τσιμπανάκος:

“Ο Τώνης Μαρτίνης είπε πως ο Ολυμπιακός Βόλου δεν θα είναι καν στις  πρώτες 4 ομάδες του βορείου ομίλου της Football League, που θα παίξουν πλέι οφ   για την άνοδό τους στη Super league 2. Εγώ λοιπόν του λέω πως ο Ολυμπιακός θα ανέβει στη SL2, ενώ η Ρόδος δυστυχώς θα είναι αυτή που δεν θα μπει καν στα play off… Η Μαύρη Θύελλα, το Αιγάλεω, ο Βλαχιώτης και η Καλλιθέα κατά σειρά θα πάρουν τις 4 πρώτες θέσεις στον νότιο όμιλο. Γιατί έχουν τις καλύτερες απλά ομάδες. Καλούς προπονητές και διοικήσεις με πολλά χρήματα. Ελπίζω βέβαια να κάνω λάθος και να δικαιωθεί ο κύριος Μαρτίνης, που ξέρει άλλωστε από ποδόσφαιρο… “.

Και σχετικά με την έναρξη των πρωταθλημάτων των δύο αυτών κατηγοριών: “Όπως τα γράψαμε το μεσημέρια έχουν τα πράγματα. Σε λίγες ημέρες, σε ένα μήνα το πολύ θα ξεκινήσουμε και οι δύο…”

0Shares

Comments (1)

You actually make it seem so easy together with your presentation but I find this topic to be actually one thing which I feel I would
by no means understand. It kind of feels too complicated and
very huge for me. I am having a look forward in your next post,
I will try to get the hang of it! Escape rooms hub

Leave a comment