Scroll Top

ΑΣ Ρόδος. Τα πάντα μπορούν να αλλάξουν φτάνει να αλλάξει η διοίκηση.

8bef68ba085d418f8afd34b7b1fcdb38

Φαίνεται ότι το δούλεμα των φιλάθλων της Ρόδου δεν έχει σταματημό. Μπορεί να βγήκε πριν μερικές εβδομάδες ο πρόεδρος των ελαφιών και να δήλωσε εμμέσως πλην σαφώς ότι θα αφήσει την Ρόδο στην ησυχία της , όμως πληροφορίες αναφέρουν ότι μόνο αυτό δεν πρόκειται να κάνει .

Η ομηρία της ομάδας θα συνεχιστεί και χάνεται πολύτιμος χρόνος από κάποιους που θέλουν να δείξουν ενδιαφέρον να μπουν σε ένα νέο διοικητικό σχήμα αλλά αυτά όλα μόνον στα χαρτιά. Και αυτό γιατί ενώ θα έπρεπε να είχε ανακοινωθεί Γ.Σ. οι μέρες περνούν ανεκμετάλλευτες μιας και ο στόχος είναι του προέδρου να μην βρεθεί άνθρωπος να ασχοληθεί και να καταλήξει και πάλι η ομάδα στα χέρια του παιχνιδάκι και για την επόμενη σεζόν.

Το πρόβλημα φυσικά είναι το πρόστιμο από την UEFA το οποίο θα πρέπει να πληρωθεί για να ξεκλειδώσει την όποια επιθυμία αυτών που αγαπούν πραγματικά την Ρόδο και έχουν διάθεση να βοηθήσουν.

Εννοείται φυσικά να απομακρυνθεί ο άνθρωπος που έχει συνδέσει το όνομα του με τις πιο μαύρες σελίδες της ιστορίας της και να την αφήσει ήσυχη να βρει τον δρόμο της.

Το αφήγημα δεν υπάρχει κανείς να ασχοληθεί αυτό θα φανεί μετά την υποχρέωσή του να ξεπληρώσει τα χρέη που έκανε και να παραδώσει σωστά και υπεύθυνα στην επόμενη γενιά παραγόντων που αναμένουν να πράξει την σωστή κίνηση. Δηλαδή να πληρώσει και να πάει στο καλό. Στην συνέχεια αυτοί που πρέπει θα εμφανιστούν και θα πράξουν τα δέοντα .
Οι μέρες κυλούν αργά αλλά σε βάρος των ελαφιών που χάνεται πολύτιμος χρόνος από την προσπάθεια ανασύνταξης της ομάδας κάτω από άλλες παραγοντικές συνθήκες.

Μακάρι μια φορά στην ζωή του ο συγκεκριμένος αν αγαπά όπως λέει την Ρόδο να προχωρήσει σε σωστές κινήσεις αντρίκιές για το καλό της . Θα το κάνει ή θα βάλει μπροστά τον ψευτοεγωισμό του; Απορία και ερώτηση που χρήζει άμεσης απάντησης.

0Shares