Scroll Top

ΑΣ Ρόδος. Βγήκε πρόεδρος αυτός που είχε παραιτηθεί.Μπήκε νέα γενιά παραγόντων με ελπίδα για το μέλλον.

images

Συνεπής με την δική του λογική επέστρεψε από εκεί που έφυγε!!!ο γνωστός πρόεδρος των ελαφιών. Σε εκλογές που πραγματοποιήθηκαν στα γηπεδάκια των ακαδημιών του ΑΣ Ρόδος υπήρξε μόνον ένας υποψήφιος πρόεδρος ο οποίος και τελικά εκλέχθηκε και φυσικά τα μέλη του υπόλοιπου διοικητικού συμβουλίου. Έκανε διάγγελμα παραίτησης πριν μερικές εβδομάδες το οποίο ως είθισται το …<<εξαπάτησε>> .

Συγκεκριμένα, το νέο Δ.Σ. απαρτίζεται από τους:
Χρυσούλα Καρίκη, Τσαμπίκο Δέμελο, Γιάννη Κάππο, Γιώργο Κουτούζο, Γιώργο Κεχαγιόγλου, Σταύρο Νικηταρά, Μανώλη
Βλάχο, Σταμάτη Καπιτάνο, Νίκο Διακίδη και Καλούδη Φραντζή. Το στοίχημα το οποίο μπήκε είναι αν θα λειτουργήσει ο πρόεδρος με την πάγια λογική του πληρώνω και αποφασίζω ή επιτέλους θα βάλει στην εξίσωση την ποδοσφαιρική λογική να συναποφασίζουν όλοι και να μην είναι απλά …γλάστρες. Αυτό θα φανεί τις επόμενες ημέρες μιας και το πρώτο θέμα θα είναι η αποπληρωμή του χρέους στην UEFA έτσι ώστε να πάρει και το δικαίωμα η ομάδα να προχωρήσει σε μεταγραφές. Και μιας που βάζουμε στην κουβέντα τις μεταγραφές . Ποιοι θα είναι αυτοί που θα έλθουν, αν θα υπάρξει μετά από χρόνια ντόπιο στοιχείο στον σύλλογο που αυτό θα φέρει και κόσμο στην εξέδρα ή θα πάει στην λογική των πολλών και αχρείαστων μεταγραφών (βλέπε παλτών) από διάφορους τυχάρπαστους μάνατζερς που απλά θα τους φάνε τα λεφτά.

Εκεί θα ακουστεί η φωνή ορισμένων ; Ή τελικά θα λειτουργήσει όπως και παλιά με τον πρόεδρο να αποφασίζει και να διατάζει. ΄Ετσι και αλλιώς αυτό το έχει μέσα του λόγω ….αριστοκρατικής καταγωγής.

Ακούγεται για επιστροφή του Νίκου Κουρμπανά αυτή την τέταρτη φορά σαν τεχνικός διευθυντής . Ίσως και είναι μιά κακή φήμη αυτή. Αλλά όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά. Θα δούμε . Από την άλλη οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι επαφές με παίκτες έχουν ξεκινήσει χωρίς φυσικά να είναι ενήμερος ο επόμενος προπονητής. Ο οποίος εννοείται ότι θα πρέπει να βρεθεί άμεσα και από αυτόν να ξεκινήσει ο επικείμενος σχεδιασμός. Λογικά πρ΄πει να βρεθούν και μπόλικοί νεαροί ποδοσφαιριστές και κάποια από τα παιδιά που σήκωσαν την κούπα του πρωταθλητή στην Κ16 να πάτρουν την ευκαιρία τους πηγαίνοντας προετοιμασία με την πρώτη ομάδα. Και που ξέρετε μπορεί κάποιοι να δείξουν τις πραγματικές τους δυνατότητες. Αν και δυσικά στην Ελλάδα ταλέντο είσαι και στα 27 σου. Αλλά που να πάρουμε χαμπάρι ότι στην Ισπανία για παράδειγμα που παίζει στον Euro παίζουν στην βασική ενδεκάδα 17άρηδες. Εκεί τα βλέππουν αλλιώς . Εαμείς πάλι είμαστε οι ξερόλες . Πέρα από τα παραπάνω ελπίζω πραγματικά να βάλει μυαλό ο πρτόεδρος – δυσκολο μου φαντάζει αυτό – και μακάρι η νυν διοίκηση να μακροημερεύση διότι το πρώτο μαξιλαράκι είναι η παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου . Ανα αντέξουν οι υγιείς από την μεγαλομανία του προέδρου και τα εγώτου που βάζουν στην άκρη τα εμείς .

Ας ελπίσουμε να διαψευστούμε έστω μια φορά, για το καλό του ΑΣ Ρόδος .

0Shares