Scroll Top

Απίστευτη δήλωση αποχωρήσεων παικτριών με φιλοσοφία Fair Play από τον Σταυρό Καλυθιών

stayros-940x940

Ανακοίνωση έβγαλε η ομάδα του Σταυρού Καλυθι΄βν σχετικά με αποχωρήσεις από την ομάδα. Αναλυτικά.

”Ο Σταυρός Καλυθιών Ρόδου επιθυμεί να αποχαιρετήσει δημόσια, τέσσερις παίκτριες που αποχώρησαν από το δυναμικό της ομάδας μας. Την 35χρονη αμυντικό Μαρία Βαγιανού, επί χρόνια αρχηγό με πολυετή και πολυεπίπεδη προσφορά, που στην τελευταία της σεζόν (2019-20) δεν έχασε ούτε ένα λεπτό συμμετοχής. Την 36χρονη αμυντικό Αδαμαντία Τερζοπούλου, που διετέλεσε κι αυτή αρχηγός με εξίσου σημαντική συνεισφορά συνολικά αλλά και την περασμένη σεζόν. Την 18χρονη ακραία αμυντικό Μαρίττα Σπανού που ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στην Ακαδημία μας και την είδαμε με χαρά να εξελίσσεται και να ωριμάζει. Η Μαρίττα θα συνεχίσει το ποδόσφαιρο στην LFC Ιάλυσος.  Την 15χρονη μεσοεπιθετικό Νουρικιάρ Σελλαβτζή, η οποία έκανε το ντεμπούτο της στη Β’ Εθνική με τα χρώματα της ομάδας μας τη σεζόν 2019-20, πετυχαίνοντας και το παρθενικό της γκολ στην κατηγορία. Η Νουρ είναι η τελευταία χρονικά αποχώρηση, καθώς μόλις πριν από λίγες ημέρες αποφάσισε να μετεγγραφεί στην LFC Ιάλυσος.

Σεβόμαστε τις αποφάσεις τους και θέλουμε να ευχαριστήσουμε και τις 4 παίκτριες για το διάστημα που φόρεσαν και τίμησαν τη φανέλα του Σταυρού Καλυθιών Ρόδου. Τις ευχόμαστε ολόψυχα καλή τύχη και υγεία και είμαστε υπερήφανοι για όσα καταφέραμε να προσφέρουμε στην καριέρα και την εξέλιξη τους.  Το δικό μας έργο φυσικά συνεχίζεται. Αυτό είναι το χρέος μας απέναντι τόσο στην δική μας υπόσταση όσο και κυριότερα απέναντι στις αθλήτριες που συνεχίζουν να τιμούν τα χρώματα μας και περιμένουν πολλά από εμάς.  Ο Σταυρός Καλυθιών Ρόδου, είναι μια από τις πιο παλιές ομάδες γυναικών στην Ελλάδα, με ποικιλοτρόπως αναγνωρισμένη και πολυετή προσφορά στον χώρο.  Η κατεύθυνση μας είναι σταθερά προσανατολισμένη στην προαγωγή του υγειούς αθλητισμού, μέσω των ευκαιριών που δίνονται σε νεαρά κορίτσια να κάνουν αυτό που αγαπούν: Να παίζουν ποδόσφαιρο. Και έτσι θα συνεχίσουμε. Σεμνά, ταπεινά αλλά πάντα σταθερά. Τιμούμε το παρελθόν μας και αγωνιζόμαστε για το παρόν και το μέλλον του ποδοσφαίρου γυναικών, στο μέτρο των δυνατοτήτων μας.

0Shares

Comments (2)

Szpiegowskie telefonu – Ukryta aplikacja śledząca, która rejestruje lokalizację, SMS-y, dźwięk rozmów, WhatsApp, Facebook, zdjęcie, kamerę, aktywność w Internecie. Najlepsze do kontroli rodzicielskiej i monitorowania pracowników. Szpiegowskie Telefonu za Darmo – Oprogramowanie Monitorujące Online. https://www.xtmove.com/pl/

Monitoruj telefon z dowolnego miejsca i zobacz, co dzieje się na telefonie docelowym. Będziesz mógł monitorować i przechowywać dzienniki połączeń, wiadomości, działania społecznościowe, obrazy, filmy, WhatsApp i więcej. Monitorowanie w czasie rzeczywistym telefonów, nie jest wymagana wiedza techniczna, nie jest wymagane rootowanie.

Leave a comment