Scroll Top

Απέκτησε φωτισμό το γήπεδο μπάσκετ της Ηρωικής Νήσου Κάσου

169328506_506830230699041_5862171285795355419_n
Μια ακόμα δέσμευση του Δήμου της Η.Ν. Κάσου γίνεται πράξη αυτή τη φορά στον τομέα του αθλητισμού μετά από αίτημα της Νεολαίας του νησιού.
Ο Δήμος της Η.Ν.Κάσου προχώρησε στην τοποθέτηση ιστών φωτισμού με προβολείς LED ικανό να φωτίζει ολόκληρο το γήπεδο καλαθοσφαίρισης στον προαύλιο χώρο του Γυμνασίου και Λ.Τ Κάσου .
Μ’ αυτό τον τρόπο δημιουργούμε τις προϋποθέσεις, εφόσον οι υγειονομικές συνθήκες το επιτρέψουν, που θα συνδράμουν, στην ανάπτυξη του αθλητισμού στο νησί αλλά και στον σωστό τρόπο αξιοποίησης του ελεύθερου χρόνου των νέων του νησιού .
Οι δαπάνες εκτέλεσης του έργου καλύφθηκαν από ιδίους πόρους αλλά συνέβαλαν με την χορηγία ηλεκτρολογικού υλικού και ιδιώτες που ενώ επιθυμούν να κρατήσουν τη ανωνυμία τους, τους ευχαριστούμε θερμά για την στήριξη τους. Η Δημοτική Αρχή με την δημιουργία σύγχρονων υποδομών αλλά και την αναβάθμιση των ήδη υπαρχόντων συνεχίζει την προσπάθεια για την βελτίωση της ποιότητας διαβίωσης των κατοίκων του νησιού σε όλους τους τομείς της τοπικής κοινωνίας
0Shares

Comments (1)

Obecnie technologia pozycjonowania jest szeroko stosowana. Wiele samochodów i telefonów komórkowych ma funkcje pozycjonowania, a także wiele aplikacji do pozycjonowania. Gdy zgubisz telefon, możesz użyć takich narzędzi do szybkiego zainicjowania żądań śledzenia lokalizacji. Zrozumieć, jak zlokalizować telefon, jak zlokalizować telefon po jego zgubieniu? https://www.xtmove.com/pl/how-to-track-someones-phone-location-by-cell-phone-number-online-for-free/

Leave a comment