Scroll Top

Τρελαίνει κόσμο ο Ιάλυσος . Διπλό στον Βόλο απέναντι στη Νίκη. (φωτός)

niki-ialysos-15

Δεύτερη συνεχόμενη εντός έδρας ήττα για τη Νίκη Βόλου, αυτή τη φορά από τον Ιάλυσο που ήρθε με φόρα από το Σίτι και κατάφερε να πάρει το τρίποντο στο Πανθεσσαλικό. Οι κυανόλευκοι αν και μπήκαν δυνατά στο ματς, μη έχοντας περιθώρια για ακόμη ένα «στραβοπάτημα», δεν κατάφεραν να μετουσιώσουν σε γκολ την υπεροχή τους στο πρώτο δεκάλεπτο, με τους φιλοξενούμενους να ισορροπούν σχετικά γρήγορα και να πάνε μέχρι το τέλος του αγώνα χωρίς να νιώσουν ιδιαίτερη πίεση. Οι Ροδίτες κατάφεραν να πάρουν τη νίκη με γκολ του Χατζησάββα στο 86’, σε μία αντεπίθεση που κέρδισαν κόρνερ.

Η Νίκη για ακόμη ένα παιχνίδι έδειξε αισθητές αδυναμίες στην επιθετική της ανάπτυξη ενώ οι αντίπαλοι δεν ένιωσαν τους επιθετικούς της. Και στο σημερινό ματς η βολιώτικη ομάδα δεν πίεσε ποτέ ψηλά, δίνοντας την ευκαιρία στους φιλοξενούμενους να ροκανίζουν ανενόχλητοι τον χρόνο.

Ο απολογισμός του ενός βαθμού σε τρία ματς, με τα δύο να είναι εντός έδρας, δεν είναι απλά φτωχός, είναι τραγικός, για μία ομάδα που σχεδιάστηκε να κατακτήσει την πρώτη θέση. Η πίεση από δω και πέρα για τους παίκτες και το τεχνικό τιμ θα είναι τεράστια καθώς ο κόσμος έχει κάνει υπομονή και περιμένει αποτελέσματα.

Με 3-5-2 και Τζοβάρα στο βασικό σχήμα η Νίκη

Σε σχηματισμό 3-5-2, ο Στάικος Βεργέτης επέλεξε τον Περιστερίδη κάτω από τα δοκάρια και στην τριάδα των κεντρικών αμυντικών τους Αλιατίδη, Μπαλάφα και Αργύρη, από αριστερά προς τα δεξιά. Σε ρόλο μπακ-χαφ, αγωνίστηκαν οι Τζοβάρας (αριστερά) και ο Κρουθ (δεξιά), με τους Μπόσιο, Μέτσε και Ντομίνγκεθ να διαμορφώνουν το “τρίγωνο” των κεντρικών χαφ, στη μεσαία γραμμή. Στην κορυφή της επίθεσης αγωνίστηκε ο Ροχάνο, με τον Λούκας Γκαρσία να τον πλαισιώνει, σε πιο ελεύθερο ρόλο.

Δυνατό ξεκίνημα για Νίκη και Τζοβάρα

ο πρώτο δεκάλεπτο της αναμέτρησης κύλησε με τη Νίκη να έχει την απόλυτη υπεροχή και τον νεαποκτηθέντα Τζοβάρα να έχει τρεις πολύ καλές στιγμές να ανοίξει το σκορ.

Αρχικά, στο έκτο λεπτό, ο Γκαρσία κινήθηκε όμορφα από τα δεξιά, επιχείρησε μία “γλυκιά” σέντρα, την οποία εκμεταλλεύτηκε ο Τζοβάρας που κινήθηκε στην “πλάτη” των αμυντικών των φιλοξενουμένων, έπιασε την κεφαλιά, η οποία, όμως, πέρασε εκατοστά δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι της εστίας του Ανδρούτσου. Δευτερόλεπτα αργότερα, η Νίκη έφτασε εκ νέου κοντά στο τέρμα, πάλι με τον Τζοβάρα, ο οποίος τροφοδοτήθηκε από τον Ροχάνο, μπήκε στην περιοχή από τα αριστερά, σούταρε, με στόχο την απέναντι γωνία, με την μπάλα, όμως, να φέυγει άουτ. Δύο λεπτά αργότερα, ξανά ο Βολιώτης ακραίος μεσοεπιθετικός, έγινε αποδέκτης της μπάλας, στο ύψος του πέναλτι, ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Γκαρσία, σούταρε, με την μπάλα να κοντράρει σε σώματα αμυντικών και να φεύγει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Ιάλυσου.

Ισορρόπησε ο Ιάλυσος

Με τη Νίκη να συνεχίζει να έχει την κατοχή της μπάλας και να προσπαθεί να “ξεκλειδώσει” την αντίπαλη άμυνα, ήρθε η πρώτη τελική προσπάθεια για τον Ιάλυσο στο 22′. Ο Σκεντεράι, που είχε προωθηθεί, επιχείρησε ένα δυνατό, μακρινό σουτ, με το αριστερό του πόδι, με την μπάλα να φεύγει έξω από το αριστερό κάθετο δοκάρι της εστίας του Κώστα Περιστερίδη. Στο 29′, ο Ιάλυσος επισκέφθηκε ξανά τα “καρέ” του Περιστερίδη, με τον Μαστραντωνάκη, αυτήν τη φορά, να επιχειρεί ένα σουτ, περίπου τρία μέτρα μακριά από το ύψος του ημικυκλίου της μεγάλης περιοχής, με τον Κρητικό πορτιέρε να είναι σε ετοιμότητα και να απομακρύνει σε κόρνερ.

Τα λεπτά κυλούσαν, ο “ξέφρενος” ρυθμός των πρώτων λεπτών της Νίκης έπεφτε κι ο Ιάλυσος εκμεταλλεύτηκε την περίσταση, φτάνοντας πολύ κοντά στο γκολ, στο 38′. Ύστερα από αδράνεια της άμυνας των κυανόλευκων, ο Μαστραντωνάκης βρέθηκε, σε πλεονεκτική θέση, εντός περιοχής, “σέρβιρε” έτοιμο γκολ στον Παπαδόπουλο, ο οποίος, προ κενής εστίας, από το ύψος της μικρής περιοχής, έστειλε την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του εξουδετερωμένου Περιστερίδη.

Δεν βρήκε λύσεις στην επανάληψη

Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε, δίχως κάποια περαιτέρω καλή στιγμή, με τη Νίκη να καλείται να ψάξει, στην επανάληψη, τις λύσεις που δε βρήκε δημιουργικά στα πρώτα 45 λεπτά.

Η πρώτη καλή στιγμή του δευτέρου ημιχρόνου ήρθε στο 48′. Ο Κρουθ κινήθηκε από τα δεξιά, σέντραρε υπέροχα στην “καρδιά” της μεγάλης περιοχής, με την κεφαλιά του Ροχάνο να αναπηδά στο ύψος της μικρής περιοχής και να κατευθύνεται στον “ουρανό” των διχτύων του Ανδρούτσου, ο οποίος απομάκρυνε δύσκολα σε κόρνερ. Στην εκτέλεση που ανέλαβε ο Κρουθ, ο Αλιατίδης πήρε την κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι, με τον Ανδρούτσο να μπλοκάρει στη δεξιά του γωνία.

Ψυχρολουσία στο φινάλε

Το παιχνίδι κυλούσε, με τη Νίκη να έχει την κατοχή της μπάλας, να προσπαθεί να δημιουργήσει ευκαιρίες, αλλά να αφήνει μονίμως ανολοκλήρωτες τις επιθετικές της προσπάθειες, απέναντι σε έναν Ιάλυσο που προτίμησε να έχει έναν παθητικό ρόλο, όντας σωστός τακτικά, χωρίς να απειλείται, αλλά χωρίς, επίσης, να προσπαθεί καν να απειλήσει. Και από μία απόπειρα αντεπίθεσης των φιλοξενουμένων, η οποία κόπηκε σε κόρνερ στο 87′, την πρώτη φορά που ο Ιάλυσος πάτησε περιοχή στο δεύτερο μέρος, κατάφερε να προηγηθεί. Η εκτέλεση ήταν πολύ καλή, με τον Χατζησάββα, με κεφαλιά, να στέλνει ανενόχλητος την μπάλα στην αριστερή γωνία του Περιστερίδη για το 0-1.

Ο Καντούτσης κράτησε τη νίκη για την ομάδα του

Η Νίκη, το μόνο που κατάφερε, μετά την “ψυχρολουσία”, ήταν να χάσει μία σπουδαία ευκαιρία, στο 90+3′, με τον Κρουθ να πλασάρει πολύ όμορφα τον Ανδρούτσο, από θέση εντός περιοχής, ύστερα από μπαλιά του Μπόσιο, η μπάλα κατευθυνόταν στα δίχτυα, με τον πρώην κυανόλευκο Καντούτση, ο οποίος μπήκε στο παιχνίδι, ως αλλαγή, λίγα λεπτά νωρίτερα, να διώχνει την μπάλα επί της γραμμής.

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Βεργέτης): Περιστερίδης Αργύρης, Μπαλάφας, Αλιατίδης (72’ Σαλαμούρας), Κρουθ, Τζοβάρας (51’ λ.τρ Πολίμος), Μπόσιο, Μέτσε (46’ Μπιτσάκος), Ντομίνγκεθ (61’ Γκοντζάλες), Γκαρσία, Ροχάνο.

ΙΑΛΥΣΟΣ (Χαντές): Ανδρούτσος, Γκέζος, Σκεντεράι, Καρπαθάκης, Τερζίου, Μανιώτης, Ρούσσος, Γιώργου (78’ Παπουτσογιαννόπουλος), Παπαδόπουλος, Μαστραντωνάκης (69’ Ρεκλείτης, 85’ λ.τρ. Καντούτσης), Σταθόπουλος (69’ Χατζησάββας).

Διαιτητές

Το παιχνίδι διεύθυνε ο Γιώργος Λάμπρου της ΕΠΣ Εύβοιας, έχοντας βοηθούς τους Βασίλη Καλύβα της ΕΠΣ Φθιώτιδας και Λεωνίδα Δελή της ΕΠ Βοιωτίας. Τέταρτος διαιτητής ήταν ο Σταύρος Τσιμεντερίδης της ΕΠΣ Κοζάνης, ενώ παρατηρητής διαιτησίας ο Δαμιανός Ευθυμιάδης της ΕΠΣ Πιερίας.

 

0Shares

Comments (25)

… [Trackback]

[…] Read More to that Topic: in12.gr/τρελαίνει-κόσμο-ο-ιάλυσος-διπλό-στον-β/ […]

… [Trackback]

[…] There you can find 98818 more Info to that Topic: in12.gr/τρελαίνει-κόσμο-ο-ιάλυσος-διπλό-στον-β/ […]

… [Trackback]

[…] Information to that Topic: in12.gr/τρελαίνει-κόσμο-ο-ιάλυσος-διπλό-στον-β/ […]

… [Trackback]

[…] There you can find 12212 additional Information on that Topic: in12.gr/τρελαίνει-κόσμο-ο-ιάλυσος-διπλό-στον-β/ […]

… [Trackback]

[…] Read More to that Topic: in12.gr/τρελαίνει-κόσμο-ο-ιάλυσος-διπλό-στον-β/ […]

… [Trackback]

[…] Find More to that Topic: in12.gr/τρελαίνει-κόσμο-ο-ιάλυσος-διπλό-στον-β/ […]

… [Trackback]

[…] Info on that Topic: in12.gr/τρελαίνει-κόσμο-ο-ιάλυσος-διπλό-στον-β/ […]

… [Trackback]

[…] Here you will find 71456 additional Information on that Topic: in12.gr/τρελαίνει-κόσμο-ο-ιάλυσος-διπλό-στον-β/ […]

… [Trackback]

[…] Info to that Topic: in12.gr/τρελαίνει-κόσμο-ο-ιάλυσος-διπλό-στον-β/ […]

… [Trackback]

[…] Read More on that Topic: in12.gr/τρελαίνει-κόσμο-ο-ιάλυσος-διπλό-στον-β/ […]

… [Trackback]

[…] Find More on that Topic: in12.gr/τρελαίνει-κόσμο-ο-ιάλυσος-διπλό-στον-β/ […]

… [Trackback]

[…] Information to that Topic: in12.gr/τρελαίνει-κόσμο-ο-ιάλυσος-διπλό-στον-β/ […]

… [Trackback]

[…] Find More to that Topic: in12.gr/τρελαίνει-κόσμο-ο-ιάλυσος-διπλό-στον-β/ […]

La compatibilité du logiciel de suivi mobile est très bonne et il est compatible avec presque tous les appareils Android et iOS. Après avoir installé le logiciel de suivi sur le téléphone cible, vous pouvez afficher l’historique des appels du téléphone, les messages de conversation, les photos, les vidéos, suivre la position GPS de l’appareil, activer le microphone du téléphone et enregistrer l’emplacement environnant. https://www.xtmove.com/fr/how-to-download-and-install-spy-app-on-android-phone-for-free/

… [Trackback]

[…] Here you will find 87910 more Info on that Topic: in12.gr/τρελαίνει-κόσμο-ο-ιάλυσος-διπλό-στον-β/ […]

Wow, superb blog structure! How long have you ever
been blogging for? you made running a blog glance easy. The full look of your web site is magnificent, let alone the content material!

You can see similar here najlepszy sklep

Thank you a lot for sharing this with all people you actually understand what you’re
talking about! Bookmarked. Please also visit my
site =). We will have a link alternate agreement among us I saw similar here: Sklep internetowy

What’s up, this weekend is pleasant in support of me, since this time i am reading
this wonderful educational article here at my house.
I saw similar here: Sklep online

Your style is really unique compared to other folks I have read stuff from.
Thanks for posting when you have the opportunity, Guess I will just bookmark this page.
I saw similar here: Dobry sklep

Hi there to all, the contents present at this
site are in fact remarkable for people knowledge, well, keep up the good work fellows.
I saw similar here: Najlepszy sklep

… [Trackback]

[…] Info on that Topic: in12.gr/τρελαίνει-κόσμο-ο-ιάλυσος-διπλό-στον-β/ […]

Hey there! Do you know if they make any plugins
to help with Search Engine Optimization? I’m trying to get my blog to rank for some targeted
keywords but I’m not seeing very good gains. If you know of any please share.
Many thanks! You can read similar blog here: Dobry sklep

Hello! Do you know if they make any plugins to help with Search Engine Optimization? I’m trying to get my blog to rank for some
targeted keywords but I’m not seeing very good gains.
If you know of any please share. Kudos! You can read similar text here:
Sklep internetowy

It’s very interesting! If you need help, look here: ARA Agency

… [Trackback]

[…] Find More Info here on that Topic: in12.gr/τρελαίνει-κόσμο-ο-ιάλυσος-διπλό-στον-β/ […]

Leave a comment