Scroll Top

Διάκριση ελληνικού έργου ΚΝΧ έξυπνα κτήρια με διεθνή αναγνώριση

120704525_720733288478535_8823690033277139019_n

Η Διεύθυνση και το προσωπικό της

SMART BUILDING SOLUTIONS ΠΡΟΥΣΑΛΟΓΛΟΥ ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.

με μεγάλη χαρά, είναι στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσει, πως η εταιρείαη εταιρεία μας,               SmartBuildingSolutions, διακρίθηκε στους 5 καλύτερους στην κατηγορία InternationalEurope, στα έξυπνα κτίρια, ανάμεσα σε χιλιάδες διαγωνιζόμενους από όλο τον κόσμο.Ακολουθώντας την τεχνική ΚΝΧ από τα πρώτα της στάδια,  1996 έως και σήμερα κατάφερε να αποσπάσει το 1ο βραβείο στην κατηγορία InternationalEurope το 2012 και το 4ο βραβείο ΚΝΧ το 2004.
Με πείρα πάνω από 20 χρόνια στην τεχνική KNX καταφέραμε και αλλάξαμε τελείως τη φιλοσοφία των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων ειδικά στις ξενοδοχειακές μονάδες.

Είναι μεγάλη μας χαρά , και μεγάλη τιμή για  εμάς… και για όλους τους Έλληνες , που αναγνώστηκε και θα γραφτεί πάλι το όνομα της Ελλάδος και ειδικά το νησί μας η Ρόδος , σε αυτόν τον παγκόσμιας διάκρισης διαγωνισμό έξυπνων κτιρίωνΚΝΧAward2020 της ΚΝΧAssociation….

Για 2Η φορά σε όλα τα χρόνια δημιουργίας και δράσης της νέας σύγχρονης τεχνικής ηλεκτρικών εγκαταστάσεων – έξυπνων κτιρίων ΚΝΧ, πετύχαμε να απονέμεται διάκριση σε ελληνικό έργο στην μεγαλύτερη κατηγορία του διαγωνισμού την INTERNATIONAL – EUROPE!

Με την παγκόσμια  αυτή διάκριση και κατάταξη μέσα στην τελική πεντάδα,αναγνωρίζονται καιεπιβραβεύονται:

Η εξαιρετική μελέτη μας, οι πρωτότυπες ιδέες και λύσεις μας, η ποιότητα της εργασίας μας και η πρωτοποριακή τεχνολογία μας. Όλα αυτά, μαζί με τον σχεδιασμό και την κατασκευή πρωτότυπων προϊόντων ΚΝΧ που χρησιμοποιήθηκαν αποδοτικά στην δημιουργία του διακριθέντος έργου μας,

SEAGARDENστην ΡΟΔΟ.

Η διεθνής έκθεση Light + Buildingείναι μία από τις πιο ουσιαστικές εκθέσεις στον κόσμο με κύρια θεματολογία τον αρχιτεκτονικό φωτισμό, τα ευφυή – έξυπνα κτίρια καθώς και την ενεργειακή διαχείριση των κτιρίων και όχι μόνο. Η διεθνής έκθεση Light + Buildingπραγματοποιείται στο μεγαλύτερο εκθεσιακό κέντρο του κόσμου MesseFrankfurt, στην Φρανκφούρτη της Γερμανίας, κάθε δύο χρόνια και αποτελεί σημείο αναφοράς για ανήσυχους επαγγελματίες, αρχιτέκτονες, μηχανικούς, βιομηχανίες, κατασκευαστές, εμπόρους και γενικότερα για << ανθρώπους των έξυπνων κτιρίων και των εγκαταστάσεων >>.

Η διεθνής φετινή βράβευση και διάκριση των έργων πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στην ιστορία της τεχνικής ΚΝΧ διαδικτυακά, λόγω της κατάστασης που έχει δημιουργηθεί με τον corona-virus .

ToEventKNXAward 2020 πραγματοποιήθηκε ζωντανά την Τρίτη 29/09/2020 στις 18:00 μέσω της πλατφόρμας του YOUTUBE

κατά το οποίο βραβεύτηκαν για ακόμα μία χρονιά τα σημαντικότερα ΚΝΧ έργα στον κόσμο.

 

Ο θεσμός των βραβείων KNX ξεκίνησε για πρώτη φορά το 1996. Είναι μια αντιπροσωπευτική εικόνα της εξέλιξης και των εφαρμογών της τεχνικής KNX σε κτίρια διαφόρων μεγεθών και απαιτήσεων σε όλο τον κόσμο. Αρχικά μόνο πολύ λίγα έργα από τη Γερμανία και την Ελβετία είχαν συναγωνιστεί.

Τα τελευταία χρόνια, όλο και περισσότερα έργα με πρωτοποριακές ιδέες και λύσεις από όλο τον κόσμο συναγωνίζονται για τα βραβεία αυτά.

 

Οι νικητές των Βραβείων 2020 KNX

 

Τα βραβευμένα έργα, στην κατηγορία INTERNATIONALEUROPE τα χαρακτηρίζουν η πολυμορφία για τις έξυπνες λύσεις που αναπτύσσονται με τη χρήση της τεχνικής KNX.

Κάθε νικητής σε κάθε μία από τις κατηγορίες έλαβε επιπλέον το τρόπαιο KNX.

Στην εκδήλωση αυτή, στην μεγάλη ΚΝΧ- γιορτή αναδείχτηκαν και βραβεύτηκαν τα καλύτερα έργα ΚΝΧ σε παγκόσμιο επίπεδο, όπου ΚΝΧ Partners από όλο τον κόσμο, κατασκευαστές υλικών ΚΝΧ και γενικότερα παράγοντες της παγκόσμιας αγοράς αυτοματισμού κτιρίων αλληλεπίδρασαν σε ένα γιορτινό, διεθνές

περιβάλλον, ιδεών, καινοτομίας και νέων ευκαιριών.

Δήλωση από την διεύθυνση της εταιρείας μας μετά την παγκόσμια αυτή διάκριση :

 

Η σημερινή μέρα είναι μία ημέρα ξεχωριστή για όλους εμάς…Πρέπει να ομολογήσουμε ότι με αυτήν την επιτυχία μας στείλαμε ένα μήνυμα σε παγκόσμια κλίμακα προς όλο τον κόσμο της κατασκευής

έξυπνων κτιρίων, ότι ακόμα και σε δύσκολους καιρούς για την χώρα μας, η ΕΛΛΑΔΑ είναι σε θέση να ξεχωρίζει, προβάλλοντας την σοβαρότητα των έργων για τα οποία κατασκευάζουμε.

 

Δώσαμε ένα ισχυρό μήνυμα ότι σε αυτόν το τόπο υπάρχουν πολύ δυναμικοί επιχειρηματίες οι οποίοι αξίζουν πολλά εύσημα για τις επενδύσεις στις οποίες προχωρούν δημιουργώντας κτίρια τα οποία έχουν σαν στόχο την αποδοτικότητα, την οικολογική ευαισθησία και την <<εξυπνάδα >>, δίνοντας επαναστατικές λύσεις για τις ολοένα αυξανόμενες απαιτήσεις της αρχιτεκτονικής και της παγκόσμιας μάχης κατά της κλιματικής αλλαγής, προσφέροντας την ευκαιρία στην πλήρη εφαρμογή και αξιοποίηση της σύγχρονης τεχνολογίας.

 

Προσωπικά αφιερώνω την επιτυχία αυτή στην χώρα μας την ΕΛΛΑΔΑ, σε ολόκληρη την οικογένεια μου που με την αγάπη τους μου χαρίζουν περισσότερο ελεύθερο επαγγελματικό χρόνο για πλήρη αφοσίωση στο έργο πουδιατελούμε.

Επίσης, στους επιχειρηματίες Κα.ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΜΑΥΡΟΥΔΑΚΗκαι Κ.ΣΤΕΡΓΟ ΔΕΛΗΓΙΑNΝΑΚΗγια την μεγάλη εμπιστοσύνη που μας έδειξαν, δημιουργώντας ένα κόσμημα για την ελληνική καταναλωτική αγορά προμήθειας θαλασσινών τροφίμων το SEAGARDEN (ΘΑΛΑΣΣΙΝΟΣ ΚΗΠΟΣ) , διαβεβαιώνοντας τους ότι εμείς ήμασταν και θα είμαστε πάντα δίπλα τους σε οτιδήποτε χρειαστούν .

Επίσης σε όλους τους πελάτες που μας εμπιστεύτηκαν και συνεχίζουν να μας εμπιστεύονται .

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους συνεργάτες, όπου συνέβαλαν και βοήθησαν στην ολοκλήρωση και

υλοποίηση του έργου SEAGARDEN, παρέχοντας την προμήθεια των διάφορων υλικών τους και την τεχνική υποστήριξη αυτών .

Σε όλους αυτούς που μας βοήθησαν για την ολοκλήρωση της συγκεκριμένης μονάδας.

Ακόμα και σε όλους αυτούς που μας έχουν κακολογήσει για την μέχρι σήμερα πορεία μας και τους ευχαριστούμε θερμά γιατί μέσα από την συμπεριφορά τους αντλούμε δύναμη, υπομονή και πείσμα, βοηθώντας μας να γινόμαστε ακόμα καλύτεροι και μεγαλύτεροι στον ανταγωνισμό μας .

 

Επίσης σε ολόκληρο το προσωπικό της εταιρείας SMART BUILDING SOLUTIONS, ειδικάστην ηλεκτρολόγο μηχανικόΚα.ΣΕΡΕΝ ΚΑΪΛΗ .

 

Κλείνοντας, θέλω να κάνω μία ιδιέτερη αναφορά στον άνθρωπο εκείνο που έχει ξεκινήσει την τεχνική ΚΝΧ στην Ελλάδα και έχει βοηθήσει για την διάδοση και την εκμάθηση της και ο οποίος δεν είναι άλλος από τον Κ.Γεώργιο Σαρρή.

 

Γιώργοσε ευχαριστώ για τα πρώτα βήματα εκμάθησης της τεχνικής και θα ήθελα να επαναλάβω προς εσένα απλά, τα πολύ σοφά λόγια που είπε και ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣότι:

<< Στον πατέρα μου χρωστάω το ζήν , στο δάσκαλό μου το ευ ζήν>>.

      Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την προβολή και τις λειτουργίες του έργου στον παγκόσμιοδιαγωνισμό

INTERNATIONAL – EUROPE GLOBAL K.N.X AWARD 2020

Ακολουθήστε το πιο κάτω LINK : https://www.youtube.com/watch?v=Veu3nEd0IMQ&t=45s

Οι Υπεύθυνοι Δημοσίων Σχέσεων και το προσωπικό της εταιρείας μας είναι στην διάθεσή σας για

οποιαδήποτε συμπληρωματική πληροφορία χρειαστείτε.

 

 

Σας Ευχαριστώ Θερμά όλους……

 

0Shares

Leave a comment