Νέα απάντηση από τους οργανωμένους της Ρόδου στον Π. Διακοφώτη

Νέα απάντηση από τους οργανωμένους της Ρόδου στον Π. Διακοφώτη

Απάντησαν στην απάντηση Διακοφώτη οι οργανωμένοι οπαδοί της Κακιάς Σκάλας της Ρόδου . Διαβάστε αναλυτικά

Δεν πείθεις. Δυστυχώς για σένα δεν πείθεις ούτε τον ίδιο σου τον εαυτό. Λόγια γενικά και αόριστα, μισές αλήθειες και ξανά καμιά ουσιαστική απάντηση στα δικά μας ερωτήματα. Θα τα κάνουμε λοιπόν λίγο πιο συγκεκριμένα, μήπως και μπεις στον κόπο να πάρεις θέση.
1) Βγαίνει κάποιος σε κανάλι πανελλαδικής εμβέλειας και σε κατηγορεί προσωπικά πως λειτουργείς σαν παράγκα και πως υποσκάπτεις την θέση ομάδας που ανήκει στην Ένωσή σου. Τόσο πολύ δεν σε αγγίζουν αυτές οι δηλώσεις που τις κρίνεις “ανάξιες λόγου” και απάντησης;
2) Για ποιο λόγο δεν βγήκες δημόσια να υπερασπιστείς τον εαυτό σου και την Ένωσή σου, παρά μόνο όταν στο είπαμε εμείς να το κάνεις; Οποιοδήποτε άνθρωπος στη θέση σου θα προστάτευε τον εαυτό του είτε νομικά είτε με οποιονδήποτε άλλο τρόπο.
3) Αλήθεια επέλεξες ως απόδειξη των όσων λες να χρησιμοποιήσεις τα ονόματα δύο δημοσιογράφων; Θα έπρεπε να γνωρίζεις ότι ειδικά ο ένας έχει πάμπολλες φορές δείξει το μένος του απέναντι στην ομάδα.
Όχι. Η απάντησή σου δεν χωράει σε ένα υστερόγραφο. Και τα λόγια τα βαρεθήκαμε. Πλέον τις απαντήσεις όλων σας θα τις μετράμε με πράξεις. Κάνε τα λόγια σου πράξη και άσε το κρυφτούλι σε εμάς, γιατί θα πρέπει να γνωρίζεις πως το κρυφτούλι τελειώνει με φτύσιμο.
Υ.Γ: Η ομάδα μπορεί να λειτουργεί όπως θέλει και να κάνει τις κινήσεις που εκείνη κρίνει απαραίτητες. Τα όσα γράφουμε και λέμε αφορούν μόνο εμάς και τα όσα νιώθουμε. Αλίμονο σε αυτούς που πείραξαν ή σκοπεύουν να πειράξουν την ομάδα. Ορισμένοι επέλεξαν να ανοίξουν έναν πόλεμο για δικά τους συμφέροντα, κάποιοι άλλοι τον συνεχίζουν. Τώρα θα παίξουμε όλοι μαζί. Φροντίστε να σταματήσετε αυτόν τον πόλεμο, γιατί και μπορείτε και ξέρετε καλά τι πρέπει να κάνετε. Σε αντίθετη περίπτωση το μέλλον είναι προδιαγεγραμμένο. Οι ρουφιάνοι στη φυλακή και οι υπόλοιποι μάγκες θα μας βλέπουν μπροστά τους.
Υ.Γ. 1: Μαθαίνουμε πως οι τοπικοί άρχοντες συνεχίζουν το γαϊτανάκι πίεσης, μέσω των υπαλλήλων τους στις δημόσιες υπηρεσίες υγείας. Ακόμα προσπαθούμε να αντιληφθούμε τα κίνητρά τους. Φαίνεται πως το μήνυμά μας δεν το πήραν. Θα το επαναλάβουμε αν χρειαστεί. Κι αυτή τη φορά έμπρακτα.
Σ.Φ. ΡΟΔΟΥ “ΚΑΚΙΑ ΣΚΑΛΑ

Sharing is caring!

0Shares
johnkoumentos67

johnkoumentos67

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *