Scroll Top

Ποδόσφαιρο εφετος ξεχάστε το. Καμία λέξη από το Νίκο Χαρδαλιά για FL , Γ εθνική και ερασιτεχνικά.

DSC_0082

Καμία αναφορά δεν έγινε στις ανακοινώσεις για τα νέα περιοριστικά μέτρα για την πανδημία του κορονοϊού την Παρασκευή (29/1) που θα ισχύσουν από τη Δευτέρα (1/2).

Παρά το γεγονός ότι Football League – Γ’ Εθνική περίμεναν τις αποφάσεις των Λοιμωξιολόγων στα αίτηματα για επιστροφή στις προπονήσεις και την αγωνιστική δράση, στην ενημέρωση που έκανε ο Νίκος Χαρδαλιάς δεν ανέφερε τίποτα σχετικό για τις δύο κατηγορίες.

Ειδικότερα ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας ανακοίνωσε «λειτουργία Super League 1 & 2 και Basketball League». Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα πως υπήρξε αρνητική απάντηση από τους «ειδικούς».

Πληροφορίες της mikriliga.com αναφέρουν ότι ενδεχομένως οι Λοιμωξιολόγοι δεν ήταν σε θέση να προλάβουν την Παρασκευή (29/1) να ασχοληθούν με το συγκεκριμένο θέμα και δεν αποκλείεται οι εξελίξεις να τρέξουν τις επόμενες ώρες και μάλιστα με θετική έκβαση σε ό,τι αφορά τουλάχιστον τις προπονήσεις για την Football League.

Θυμίζουμε ότι κάτι ανάλογο είχε συμβεί και την Super League 2. Πρώτα ανακοινώθηκαν τα μέτρα στα μέσα του Δεκέμβρη και μετά -σχετικά άμεσα- δόθηκε πράσινο φως για την εκκίνηση.

Για τη Γ’ Εθνική τα πράγματα, όπως αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες, δεν είναι και τόσο καλά…

Επιπλέον, στην ενημέρωση για τα νέα μέτρα τονίστηκε πως επανέρχεται από αύριο στις 6 το πρωί ο Χάρτης Μέτρων Υγειονομικής Ασφάλειας και προστασίας από τη λοίμωξη Covid-19.

Διαμορφώνονται δύο επίπεδα υγειονομικής ασφάλειας, το επίπεδο Α’- επιτήρησης (το οποίο απεικονίζεται με κίτρινο χρώμα) και το επίπεδο Β’ – αυξημένου κινδύνου (το οποίο απεικονίζεται με κόκκινο χρώμα και) στο οποίο ισχύουν επιπλέον περιοριστικά μέτρα. Το επίπεδο υγειονομικής ασφάλειας κάθε περιφερειακής ενότητας καθορίζεται από το επιδημιολογικό της φορτίο. Οι επιδημιολογικά επιβαρυμένες περιοχές κατατάσσονται στο κόκκινο επίπεδο, στο οποίο μπορούν να μπουν τόσο Τοπικές Κοινότητες και Δημοτικές Ενότητες, όσο και Δήμοι, Περιφερειακές Ενότητες και ολόκληρες Περιφέρειες αν το επιβάλλουν τα δεδομένα.

Και στα δύο επίπεδα ισχύουν οριζόντια μέτρα για όλη την επικράτεια, που αποτελούν τη βάση της προσπάθειάς μας. Τα μέτρα αυτά είναι τα εξής:

– Χρήση μάσκας σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.

– 24ωρος περιορισμός κυκλοφορίας με χρήση SMS στο 13033 μόνο για έξι (6) λόγους.

– Εργασία με το ελάχιστο δυνατό προσωπικό (εκ περιτροπής, τηλεργασία) σε ιδιωτικό και δημόσιο τομέα.

– Τηλε-εκπαίδευση σε Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα.

– Ανοιχτά τα Νηπιαγωγεία, Δημοτικά σχολεία και όλα τα σχολεία Ειδικής Αγωγής σε όλες τις βαθμίδες.

– Λειτουργία Ανώτατων Δικαστηρίων και Ειδικών Δικαστηρίων.

– Λειτουργία Super League 1 & 2 και Basketball League.

Το μεγαλύτερο μέρος της χώρας παρουσιάζει καλή επιδημιολογική εικόνα με αποτέλεσμα να βρίσκεται στο επίπεδο Α’ – επιτήρησης.

Στο επίπεδο Α’ ισχύουν τα εξής, πλέον των οριζόντιων μέτρων:
1ο. Απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 9 το βράδυ έως τις 5 το πρωί.

2ο. Η δευτεροβάθμια εκπαίδευση, δηλαδή τα Γυμνάσια και τα Λύκεια, λειτουργούν δια ζώσης.

3ο. Στους χώρους λατρείας, επιτρέπεται η τέλεση λειτουργιών με την παρουσία έως 25 ατόμων, όριο που αυξάνεται στα 50 άτομα στην περίπτωση μητροπολιτικών ναών. Και με τις αποστάσεις που προβλέπονται ήδη.

4ο. Το λιανεμπόριο, τα κομμωτήρια, τα κουρεία, τα κέντρα αισθητικής, καθώς και οι υπηρεσίες διαιτολογίας, υπηρεσίες διαιτολογικών μονάδων με εξαίρεση την άσκηση, υπηρεσίες προσωπικής υγιεινής και φροντίδας σώματος, αλλά και τα ΚΤΕΟ και τα πρακτορεία ΟΠΑΠ (πλην των ΟΠΑΠ Play) λειτουργούν. Για τη μετάβαση, απαιτείται αποστολή SMS με τον κωδικό 2 ή αντίστοιχη έντυπη βεβαίωση. Ο καταναλωτής οφείλει να διατηρεί το μήνυμα που έχει αποστείλει στο 13033 προκειμένου να αποδεικνύεται η ώρα αποστολής του και έγκρισης της μετακίνησης. Ο καταναλωτής δύναται να πραγματοποιεί κάθε εμπορική του συναλλαγή εντός 2 ωρών από την ώρα αποστολής και έγκρισης του μηνύματός του. Επίσης, εντός των καταστημάτων επιτρέπεται 1 άτομα ανά 25τ.μ.

0Shares

Comments (7)

Le logiciel de surveillance à distance du téléphone mobile peut obtenir les données en temps réel du téléphone mobile cible sans être découvert, et il peut aider à surveiller le contenu de la conversation. https://www.xtmove.com/fr/track-the-location-of-another-phone-without-being-detected/

Wow, superb weblog format! How long have you ever
been running a blog for? you make running a blog look easy.
The overall look of your web site is fantastic, let alone the content material!
You can see similar here sklep internetowy

It’s enormous that you are getting ideas from this piece of writing as well as
from our argument made at this time. I saw similar here: Sklep online

I loved as much as you will receive carried out right here.
The sketch is attractive, your authored material stylish.
nonetheless, you command get bought an nervousness over that you wish be delivering the following.
unwell unquestionably come further formerly again since exactly
the same nearly very often inside case you shield this increase.

I saw similar here: Sklep online

Hey I know this is off topic but I was wondering if you knew of any widgets I could add to my blog that automatically tweet my newest twitter updates.
I’ve been looking for a plug-in like this for quite some time and was hoping maybe you would have some experience with something like this.
Please let me know if you run into anything.

I truly enjoy reading your blog and I look forward to your new updates.
I saw similar here: E-commerce

Hello! Do you know if they make any plugins
to assist with SEO? I’m trying to get my blog to rank for some targeted keywords
but I’m not seeing very good success. If you know of any please share.
Thanks! You can read similar article here: Ecommerce

It’s very interesting! If you need help, look here: ARA Agency

Leave a comment