Scroll Top

Την Τετάρτη τα αποκαλυπτήρια του ΑΣ Ρόδος. Στον Προφήτη Ηλία η προετοιμασία.

αρχείο λήψης

Μεθαύριο πρόκειται να αποκαλυφθεί η νέα ομάδα που θέλουν να δημιουργήσουν στην Ρόδο. Έχει βγει μάλιστα και ανακοίνωση όσοι επιθυμούν να παρευρεθούν στο εστιατόριο ΚΟΝ – ΤΙΚΙ στις 3 Αυγούστου το απόγευμα. Όλα αυτά έρχονται μετά από μια εντελώς αποτυχημένη χρονιά στην Σούπερ Λίγκα 2 με τον υποβιβασμό της Ρόδου , με ιδιαίτερα σκληρό τρόπο , είναι γνωστά τα όσα συνέβησαν άλλωστε , και πλέον θα γίνει μια νέα προσπάθεια αναστήλωσης της ιστορικής ομάδας .

Ωστόσο ο κόσμος , οι φίλαθλοι και οι οπαδοί της δεν έχουν ξεχάσει τα όσα έχουν συμβεί και για να δεχτούν τη νέα κατάσταση θα πρέπει να φανούν εγγυήσεις από την διοίκηση ότι έστω στην Γ εθνική θα υπάρξει αξιοπρέπεια. Κάτι που είχε χαθεί στο παρελθόν.  Μπορεί να είναι πρόσφατα τα οσα συνέβησαν αλλά μυαλό δεν έβαλαν. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η ομάδα θα στηριχτεί σε παίκτες από τα υπόλοιπα μέρη της Ελλάδας , με κάποιες προσθήκες από την Κ19 με πέντε παιδιά τα οποία θα ανέβουν στην πρώτη ομάδα και αυτό υποχρεωτικά γιατί φέτος στην Γ εθνική χρειάζεται να υπάρχουν στο φύλλο αγώνα στην 20αδα υποχρεωτικά πέντε παίκτες κάτω των 21 ετών. 

Πάλι καλά γιατί αν δεν υπήρχε και αυτό δεν  θα βλέπαμε ροδίτη ποδοσφαιριστή στον Α.Σ. Ρόδος. Βλέπετε επειδή είναι γνωστό ότι τα χρέη που άφησε η ΠΑΕ σε ποδοσφαιριστές είναι μεγάλα , ο οποιοσδήποτε θέλει να έλθει να ενταχθεί στην ομάδα φοβάται ότι μπορεί να χάσει τα λεφτά του από την συμφωνία που θα κάνει. Οι ντόποιοι παίκτες ξέρουν καλά που θα πάνε με το ρίσκο όμως οι υπόλοιποι ζητούν μεγάλες προκαταβολές για να πειστούν να βάλουν την υπογραφή τους στο νέο τους δελτίο.

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΦΗΤΗ ΗΛΙΑ.

Η προετοιμασία της Ρόδου αν όλα πάνε καλά και ολοκληρωθεί το ρόστερ με ικανούς ποδοσφαιριστές θα πραγματοποιηθεί στην αρχή στο βοηθητικό στάδιο Ρόδου και στην συνέχεια θα μεταβεί στο ξενοδοχείο στον Προφήτη Ηλία το Ελαφος και Ελαφίνα όπου θα  παραμείνουν περίπου για δύο εβδομάδες. Οι προπονήσεις θα γίνονται βασικά στο γήπεδο του Ατρομήτου Διμυλιάς ενώ ίσως χρησιμοποιηθεί και το γήπεδο του Αγίου Σουλά. Αυτό επιλέχθηκε από την διοίκηση γιατί στην παρούσα φάση είναι πολύ δύσκολο να βρεθούν καταλύματα για να μείνουν οι ποδοσφαιριστές που θα έλθουν για να ενταχθούν στα ελάφια . Θεωρήθηκε η καλύτερη λύση ώστε προς το τέλος Αυγούστου να είναι κάπως πιο εύκολη η πρόσβαση σε δωμάτια.

0Shares

Leave a comment