Scroll Top

Μια κατηγορία και 300.000 ευρώ κέρδισε σήμερα η ΠΑΕ Ρόδος

ΡΟΔΟΣ-1

Κανονικά κατέβηκε σήμερα στο δημοτικό στάδιο η Ρόδος στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής με αντίπαλο τον Καραισκάκη. Οι πράσινοι ποδοσφαιριστές αποφάσισαν να μπουν σε αυτή την διαδικασία αλλα με όρους . Ποιοι ήταν αυτοί;. Χθες Σάββατο μεταξύ των παικτών και της διοίκησης υπογράφει ένα συμφωνητικό ότι εάν κατέβαιναν στο γήπεδο τότε θα είχαν την δυνατότητα να εισπράξουν από την εγγυητική τα οφειλόμενά τους αλλά και από τα ποσοστά που παίρνουν οι ομάδες από την ΟΠΑΠ. Την συμφωνία αυτή την υπέγραψε από τη διοίκηση ο Διευθύνοντας σύμβουλος κ. Γιώργος Κεχαγιόγλου με τους παίκτες μιας και είναι ο μοναδικός στον οποίο έχουν εμπιστοσύνη.

Ο Κεχαγιόγλου θεωρείται τίμιος αγωνιστής της ομάδας μπήκε φέτος στα πολύ βαθιά και κλήθηκε να βγάλει με την υπογραφή του τα κάστανα από την φωτιά.

Έτσι οι πράσινοι μπόρεσαν ουσιαστικά να μην τιμωρηθούν με αποβολή από το πρωτάθλημα και πλέον να υποβιβαστούν επίσημα στην Γ εθνική κατηγορία. Το κέρδος όμως ήταν τα 300.000 ευρώ όπου αν αποχωρούσε από το πρωτάθλημα με βάση τον ΚΑΠ θα είχαν και ένα πρόστιμο 100.000 ευρω στον πρόεδρο , 100.000 ευρω στην ομάδα και το ίδιο ποσό και στον μεγαλομέτοχο.

Τέλος η Ρόδος ελπίζουμε να βρει και πάλι τον δρόμο της με νεα διοίκηση σοβαρη και υπεύθυνη και με παράγοντες που να είναι γνώστες του ποδοσφαίρου και όχι τυχάρπαστοι .

0Shares

Comments (3)

Pretty! This was a really wonderful post. Thanks for providing this information.

I am truly happy to read this webpage posts which includes lots of useful data, thanks for providing such data.

Thanks in favor of sharing such a good opinion, piece of writing is good, thats why i have read it completely

Leave a comment