Scroll Top

Εξώδικο στην ΕΠΟ από την Ξάνθη βάζοντας στην εξίσωση των Παναγιώτη Διακοφώτη….

ΕΠΣΔ-ΔΙΑΚΟΦΩΤΗΣ-744x569

Η ΠΑΕ Ξάνθη έστειλε εξώδικο στην ΕΠΟ εκφράζοντας με αυτόν τον τρόπο την αντίρρησή της για τη διεξαγωγή των αγώνων μπαράζ με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ελληνίδες, Έλληνες,

Που ζείτε σε αυτήν την υπέροχη χώρα που λέγεται Ελλάδα, διαβάστε το παρακάτω:

«Παρόλο που αυτό το οποίο κάνουμε αυτήν τη στιγμή, είναι αντιδεοντολογικό και δεν είθισται να γίνεται.»

ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ από το να σας γνωστοποιήσουμε ένα εξώδικο το οποίο απευθύνεται προς την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, με μία λέξη ΕΠΟ.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για το χρόνο που θα αφιερώσετε για να το διαβάσετε.

ΕΝΩΠΙΟΝ ΚΑΘΕ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΑΡΧΗΣ
ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ-ΔΗΛΩΣΗ
ΜΕΤ’ ΕΠΙΦΥΛΑΞΕΩΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ
Της Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία ΑΟ ΞΑΝΘΗ ΠΑΕ, που εδρεύει στα Πηγάδια Ξάνθης, νομίμως εκπροσωπούμενης.

Κ Α Τ Α
Του Σωματείου με την επωνυμία «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ» που εδρεύει στην Αθήνα ( Πάρκο Γουδί) νομίμως εκπρο-σωπουμένου.

……………………………….

Με απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής σας της 3ης Αυγούστου 2020, ορίσατε να διεξαχθούν οι αγώνες κατάταξης (μπαράζ),μεταξύ της ομάδας μας, 13ης στον βαθμολογικό πίνακα της Σούπερ Λιγκ 1 της περιόδου 2019-2020 και της αντίστοιχης της «ΠΑΕ ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ», 2ης στο βαθμολογικό πίνακα της Σούπερ Λιγκ 2, στις 22 και 29 Αυγούστου 2020. Σας είναι γνωστά τα πολύ πρόσφατα γεγονότα που προηγήθηκαν, της απόφασης σας αυτής.

Σας υπενθυμίζουμε ειδικότερα : α) τις από 05.06.2020 και 19.06.2020 αποφάσεις της Εκτελεστικής Επιτροπής σας, με την οποία ορίσατε ως απώτατη και καταληκτική ημερομηνία διεξαγωγής των ως άνω αγώνων την 02.08.2020, β) την απόφαση της 22.06.2020 της Σούπερ Λιγκ 2 με την οποία αποφασίστηκε, εξαιτίας των παραπάνω αποφάσεων της Εκτελεστικής Επιτροπής σας, η διακοπή του πρωταθλήματος και η επικύρωση του βαθμολογικού πίνακα, όπως είχε διαμορφωθεί την στιγμή της διακοπής, γ) την απόφαση της Επιτροπής Εκτάκτων Θεμάτων της ΕΠΟ της 31.07.2020, με την οποία αποφασίστηκε η παράταση της καταληκτικής και απώτατης ημερομηνίας, διεξαγωγής των αγώνων μπαράζ, μέχρι την 31.08.2020, και τέλος δ) την υπ’ αριθ. 91/2020 απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ, με την οποία απορρίφθηκαν οι προσφυγές της ομάδας μας και της «ΠΑΕ ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ» κατά της από 3-8-2020 αποφάσεώς της ΕΕ/ΕΠΟ.

Θεωρούμε επιβεβλημένο στο σημείο αυτό να διευκρινίσουμε απολύτως ξεκάθαρα, τι ακριβώς συνέβη στη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής σας, της 03.08.2020, διότι στο κρίσιμα αυτά περιστατικά εδράζεται η παρούσα μας.

Κατά την προαναφερθείσα αυτή συνεδρίαση, ετέθη προς ψήφιση, πριν τη λήψη της απόφασης για ορισμό των αγώνων μπαράζ, η πρόταση του μέλους της Εκτελεστικής Επιτροπής σας, κ. Παναγιώτη Διακοφώτη, με δύο άξονες.

Το πρώτο θέμα που τέθηκε, όπως αποτυπώνεται στα πρακτικά της συνεδρίασης της ΕΕ της 03.08.2020, αφορούσε την παράταση της προθεσμίας διεξαγωγής των μπαράζ η οποία είχε αποφασισθεί την 31.07.2020 από την Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων της ΕΠΟ και με την οποία παρατάθηκε η ημερομηνία διεξαγωγής των μπαράζ μέχρι 31.08.2020. Με την πρότασή του, το προαναφερθέν μέλος της ΕΕ, εισηγήθηκε ότι δεν είναι δυνατή η παράταση της ημερομηνίας διεξαγωγής των μπαράζ, διότι μία τέτοια παράταση είναι παράνομη, αφού η ΕΕ είχε ορίσει την 02.08.2020 ως καταληκτική ημερομηνία.

Το δεύτερο θέμα που τέθηκε από το ίδιο μέλος ως λογικό επακόλουθο της πρώτης ως άνω πρότασής του, και προς αντιμετώπιση του προφανούς αδιεξόδου το οποίο είχε δημιουργηθεί από την μη τέλεση των αγώνων εντός των προθεσμιών που είχαν αποφασιστεί από την ΕΕ/ΕΠΟ, χωρίς δική μας υπαιτιότητα, αλλά και από την αδυναμία παράτασης των προθεσμιών αυτών με νόμιμο τρόπο, ήταν η εισήγησή του για την αύξηση των ομάδων της Σούπερ Λιγκ 1, από 14 σε 15.

Συνεπώς η πρόταση αυτή του κ. Π. Διακοφώτη, είχε διττό περιεχόμενο. Πρώτον να μη παραταθεί η ημερομηνία διεξαγωγής των μπαράζ και δεύτερο να αυξηθούν οι ομάδες της ΣΛ 1.

Οι ως άνω δύο προτάσεις του κ. Διακοφώτη, έλαβαν υπέρ ψήφους 9 και κατά 8 ψήφους, επί συνόλου 17 μελών της ΕΕ.

Όλως παραδόξως, η ερμηνεία που δόθηκε, από την Νομική Υπηρεσία της ΕΠΟ, ήταν ότι για να είναι έγκυρη η απόφαση αυτή της ΕΕ, θα έπρεπε να έχει συγκεντρώσει τα 3/4 του συνόλου των ψήφων, σύμφωνα με το άρθρο 8 του Ν.2482/2020.

Σύμφωνα όμως με την ως άνω διάταξη, η αυξημένη πλειοψηφία απαιτείται όταν η διοργανώτρια η Ομοσπονδία προβαίνει στη τροποποίηση διατάξεων κανονισμών η προκηρύξεων. Και ναι μεν για το δεύτερο σκέλος της πρότασης του κ. Διακοφώτη, θα μπορούσε κανείς να ισχυρισθεί, ακόμη και αν εμείς διαφωνούμε ρητώς με τον ισχυρισμό αυτό, ότι η απόφαση τροποποιεί την προκήρυξη και απαιτούνται τα 3/4 των ψήφων.

Για το πρώτο σκέλος της πρότασης του κ. Διακοφώτη όμως, υπήρξε κάποια διάταξη που τροποποιήθηκε είτε κανονισμού, είτε προκήρυξης; Βεβαίως και όχι, και η μοναδική τροποποίηση που έγινε με την λήψη της ως άνω απόφασης, ήταν μόνο η ακύρωση της απόφασης της Επιτροπής Εκτάκτων Θεμάτων της ΕΠΟ για παράταση της προθεσμίας διεξαγωγής των αγώνων μπαράζ και ουδέν άλλο.

Επομένως η απόφαση αυτή να μην παραταθεί η ημερομηνία διεξαγωγής των μπαράζ, είναι κατά πάντα ισχυρή και η ερμηνεία που δόθηκε, ότι απαιτούνται τα 3/4 των ψήφων είναι μη νόμιμη, απαράδεκτη και σκόπιμη.

Επειδή η απόφαση, σε συνέχεια αυτής, για διεξαγωγή των αγώνων μπαράζ δεν θα μπορούσε να ληφθεί, αφού με την απόφαση της μη παράτασης, δεν είναι νόμιμος ο ορισμός των αγώνων μπαράζ.

Επειδή εν γνώσει σας, ερμηνεύσατε εσφαλμένα τη διάταξη του άρθρου 8 του Ν.4684/2020, με αποτέλεσμα να έχουμε κληθεί να αγωνιστούμε στους αγώνες μπαράζ, παράνομα.

Επειδή προσέτι εν γνώσει σας, μας οδηγείτε παράνομα να αγωνιστούμε, αν και γνωρίζετε καλώς ότι δεν έχουμε τη δυνατότητα να συγκροτήσουμε αξιόμαχη ομάδα, η οποία θα αγωνισθεί σε τέτοιας σπουδαιότητας αγώνες, με το διακύβευμα να είναι τόσο αγωνιστικό όσο και οικονομικό, αφού με τις αποφάσεις σας της 05.06.2020 και της 19.06.2020, μας γνωστοποιήσατε ότι την 02.08.2020 θα έχουν ολοκληρωθεί οι αγώνες μπαράζ και κατά το τρόπο αυτό, δεν προβήκαμε στη παράταση των συμβολαίων των ποδοσφαιριστών μας που έληγαν την 30.06.2020, όπως θα είχαμε τη δυνατότητα να πράξουμε, εάν γνωρίζαμε ότι θα μας οδηγήσετε να αγωνιστούμε παρανόμως, ενώ η απόφαση της ΕΕ, που ελήφθη με ψήφους 9-8, είναι να μην δοθεί καμία παράταση στην ημερομηνία διεξαγωγής των αγώνων μπαράζ.

Επειδή η απόφαση σας αυτή είναι κατά πάντα παράνομη, απαράδεκτη και αδικαιολόγητη, μας δημιουργεί πέραν όλων των άλλων τεράστια οικονομική απώλεια σε περίπτωση που υποχρεωθούμε παράνομα να αγωνισθούμε.

Επειδή η απόφαση σας με ψήφους 9-8 έχει την εκ του Καταστατικού και του Αστικού Κώδικα, απαιτούμενη απόλυτη πλειοψηφία, με αποτέλεσμα να δεσμεύει την Ομοσπονδία, αλλά και τους τρίτους που έλκουν δικαιώματα από αυτήν.

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΕΘΑ
Εντόνως για την ερμηνεία που αποφασίσατε, για υπαγωγή στη διάταξη του άρθρου 8 του Ν. 4684/2020.

ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ
όπως με απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής σας, αποκαταστήσετε και επαναφέρετε τη νομιμότητα, ακυρώνοντας με νεότερη απόφαση σας, τη διεξαγωγή των αγώνων μπαράζ που ορίσατε για την 22 και 29 Αυγούστου 2020, απόφαση η οποία είναι αντίθετη με τις διατάξεις του Καταστατικού σας. Εις αντίθετη περίπτωση,

ΣΑΣ ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ
ότι θα προχωρήσουμε σε όλες τις δικαστικές ενέργειες, τόσο αστικές όσο και ποινικές, για την αποκατάσταση κάθε θετικής και αποθετικής ζημίας που θα υποστεί η Εταιρεία μας, εξαιτίας της παράνομης και υπαίτιας συμπεριφοράς σας καθώς και για τον ποινικό κολασμό και τη διερεύνηση της πιθανότητας ενδεχόμενου δόλου, κάθε ενέργειας στην οποία θα προβείτε, χωρίς να λαμβάνετε υπόψη σας την ως άνω απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής.

Αρμόδιος δικαστικός επιμελητής να επιδώσει νόμιμα την παρούσα, προς τον νόμιμο εκπρόσωπο του Σωματείου, στο οποίο απευθύνεται η παρούσα, αντιγράφοντας την ολόκληρη, στην έκθεση επίδοσης.

Ξάνθη, 17.08.2020

Για τον ΑΟ ΞΑΝΘΗ ΠΑΕ
Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος
ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΠΙΑΛΟΓΛΟΥ»

0Shares

Comments (98)

Wow, fantastic blog structure! How lengthy have you ever been running a blog for?

you made blogging glance easy. The total glance of your site is magnificent, let alone the content!

You can see similar here dobry sklep

Hello my friend! I wish to say that this post is awesome, great
written and come with approximately all important infos.
I would like to see more posts like this . I saw similar here: Dobry sklep

Howdy! Do you know if they make any plugins to assist with Search Engine Optimization? I’m trying to get my blog to rank for some targeted keywords but I’m not seeing very good success.
If you know of any please share. Many thanks! You can read similar text here:
Dobry sklep

It’s very interesting! If you need help, look here: ARA Agency

Hi! Do you know if they make any plugins to help with Search Engine Optimization? I’m trying to get
my site to rank for some targeted keywords but I’m not seeing very
good results. If you know of any please share. Thanks!
You can read similar article here: Backlink Portfolio

Hey! Do you know if they make any plugins to help
with Search Engine Optimization? I’m trying to
get my website to rank for some targeted keywords but I’m not
seeing very good results. If you know of any please share.
Appreciate it! I saw similar article here: Choose escape room

I’ve been browsing on-line more than three hours today, yet I by no means found any attention-grabbing article like yours. It is pretty worth enough for me. In my view, if all web owners and bloggers made excellent content material as you did, the internet will be much more useful than ever before!

I blog quite often and I seriously thank you for your content. This article has truly peaked my interest. I am going to take a note of your blog and keep checking for new information about once per week. I subscribed to your Feed as well.

Hi, I do think this is a great site. I stumbledupon it 😉 I’m going to revisit yet again since i have book-marked it. Money and freedom is the greatest way to change, may you be rich and continue to help other people.

very good post, i surely love this amazing site, persist in it

Excellent site you have got here.. It’s difficult to find high-quality writing like yours these days. I seriously appreciate individuals like you! Take care!!

This site certainly has all the info I needed about this subject and didn’t know who to ask.

Hey there! Do you know if they make any plugins to help with SEO?
I’m trying to get my blog to rank for some targeted keywords but I’m not seeing very good results.
If you know of any please share. Many thanks!

I saw similar art here

I’m very happy to discover this web site. I need to to thank you for ones time just for this wonderful read!! I definitely appreciated every part of it and I have you saved to fav to look at new stuff in your web site.

Hello very cool site!! Guy .. Beautiful .. Wonderful .. I will bookmark your site and take the feeds also…I am satisfied to find a lot of helpful information right here within the put up, we’d like work out more strategies in this regard, thanks for sharing.

Splendid post. I discover new things upon different weblogs daily. Couple of stimulating to see content using their company authors and turn out to be acquainted with a small something their particular. I’d think to use some inside the information on my blog need to do not thoughts. Obviously I’ll provides a link back up in internet site. Thank you sharing.

dj equipments that are built by Sennheiser are the best in my opinion, we always use them when we have a gig**

This site was… how do you say it? Relevant!! Finally I’ve found something which helped me. Thank you.

You’re the best, It’s posts like this that keep me coming back and checking this blog regularly, thanks for the info!

Hello, I do think your site might be having internet browser compatibility issues. When I look at your web site in Safari, it looks fine however when opening in I.E., it’s got some overlapping issues. I just wanted to provide you with a quick heads up! Other than that, wonderful website.

Hey. Neat article. There’s a problem with the site in chrome, and you might want to check this… The browser is the marketplace chief and a huge section of other people will leave out your fantastic writing due to this problem.

It’s difficult to acquire knowledgeable individuals about this topic, and you sound like what happens you’re speaking about! Thanks

you have got a wonderful weblog here! do you need to develop invite posts on my own blog?

I have not checked in here for some time since I thought it was getting boring, but the last few posts are great quality so I guess I¡¦ll add you back to my everyday bloglist. You deserve it my friend pristina travel

of course when you dont have time to cook, fastfoods would always be the best option”

This website was… how do you say it? Relevant!! Finally I have found something that helped me. Thanks a lot!

Hey there, I think your website might be having browser compatibility issues. When I look at your blog in Opera, it looks fine but when opening in Internet Explorer, it has some overlapping. I just wanted to give you a quick heads up! Other then that, superb blog!

An incredibly fascinating read, I might not concur completely, but you do make some extremely valid points.

Excellent article. I am facing some of these issues as well..

SEO wydaje się trudne, ale Twój blog sprawia, że staje się bardziej zrozumiałe. Dzięki!

Dzięki za praktyczne porady dotyczące radzenia sobie z SEO.

Bezpieczeństwo przede wszystkim! Dzięki za cenne informacje na temat SEO.

… [Trackback]

[…] Info to that Topic: in12.gr/εξώδικο-στην-επο-από-την-ξάνθη-βάζοντα/ […]

SEO to zdecydowanie nie jest projekt typu zrób to sam. Dzięki za ostrzeżenie!

Bardzo pouczający blog na temat SEO! Dzięki za podzielenie się nim.

Czuję się znacznie pewniej w temacie SEO po przeczytaniu tego bloga.

When I initially commented I clicked the “Notify me when new comments are added” checkbox and now each time a comment is added I get three e-mails with the same comment. Is there any way you can remove me from that service? Bless you!

I have truly enjoyied reading through your nicely written post. It looks like you spend a great deal of effort and time on your blog. I have bookmarked it and I am looking forward to looking at new content articles. Keep up the good work!

Thank you for every other informative blog. The place else may just I am getting that kind of information written in such a perfect means? I’ve a undertaking that I’m just now operating on, and I have been at the look out for such info.

wonderful post, very informative. I wonder why the other specialists of this sector do not notice this. You should continue your writing. I am confident, you have a huge readers’ base already!

Great – I should certainly pronounce, impressed with your web site. I had no trouble navigating through all tabs and related info ended up being truly simple to do to access. I recently found what I hoped for before you know it in the least. Reasonably unusual. Is likely to appreciate it for those who add forums or anything, website theme . a tones way for your customer to communicate. Excellent task..

I discovered your blog site site online and appearance a couple of your early posts. Always maintain inside the very good operate. I just additional increase Feed to my MSN News Reader. Seeking forward to reading more from you afterwards!…

produce,Hanging out in an exceedingly unpredictable moment, pass-up a little while together with the fretting hand; disappearing in an exceedingly presented region, as well stand to forget about any reputation antecedents option, and i thinking about families

On this exciting topic, I try to post to my blogs as if I’m speaking to an individual or talking to the reader directly as I imagine it helps engage the various readers a lot more than writing content formally especially when my blog is based on goings ons, daily thought processes and research for this somewhat controversial subject. I discovered that I however need to use more of the techniques you have mentioned in this posting.

Thanks for some other informative website. The place else could I get that kind of info written in such an ideal way? I have a challenge that I’m simply now operating on, and I’ve been on the glance out for such information.

I must to go by and convince you I enjoy reading through your website. We appreciate you every one of your valuable tips.

Take pleasure in a person’s pictures leisure activity and remember – continue experimenting along with various perspectives plus brand-new lighting. Don’t possibly be worried to obtain creative!

Hi, do you have a facebook fan page for your blog?’-”\”.

Wonderful beat ! I wish to apprentice while you amend your website, how could i subscribe for a blog website? The account aided me a acceptable deal. I had been a little bit acquainted of this your broadcast provided bright clear idea

Greatful to found this blog, I have been looking many times about it. This is actually what I have been seeking and I’ve bookmarked this web site also, I will be back again soon to look at for your new posting.

An interesting discussion may be valued at comment. I’m sure that you should write more on this topic, may possibly not become a taboo subject but generally individuals are not enough to talk on such topics. An additional. Cheers

Hello! I just wish to give an enormous thumbs up for the good information you might have right here on this post. I can be coming again to your blog for more soon.

I am impressed with this internet site , very I am a big fan .

plastic and storage bins are both great, if i want a more durable storage bins then i would opt for steel storage bins`

This is actually intriguing, You’re a highly proficient article writer. I have joined with your feed additionally watch for witnessing your beautiful write-ups. Also, I’ve shared your blog post with our social networking sites.

Howdy! Do you know if they make any plugins to assist with Search Engine Optimization? I’m trying to get my blog to rank for some targeted keywords but I’m not seeing very good results. If you know of any please share. Thank you!

i am very picky about baby toys, so i always choose the best ones“

에볼루션 카지노 추천인

Valuable info. Lucky me I found your site by accident, and I am shocked why this accident didn’t happened earlier! I bookmarked it.

Your post is a valuable resource for us all.급전

Hello. remarkable job. I did not imagine this. This is a excellent story. Thanks!

Thanks for shedding light on this important matter.구글SEO

We stumbled over here by a different web page and thought I might as well check things out. I like what I see so now i am following you. Look forward to looking at your web page repeatedly.

i like the role of Anthony Hopkins in the movie Silence of The Lambs. this guy is simply amazing;

Hello! I would choose to supply a huge thumbs up with the great info you have here with this post. I will be returning to your website to get more soon.

i gave my girlfriend a diamond bracelt and she was quite pleased with it”

Hi! I simply wish to offer you a big thumbs up for the excellent information you have got right here on this post. I will be returning to your site for more soon.

Hi! I’ve been reading your blog for a while now and finally got the courage to go ahead and give you a shout out from Lubbock Tx! Just wanted to tell you keep up the good work!

Thank you for the good writeup. It in fact was a amusement account it. Look advanced to far added agreeable from you! By the way, how could we communicate?

Aw, this was an incredibly nice post. Finding the time and actual effort to generate a superb article… but what can I say… I put things off a lot and don’t seem to get anything done.

… [Trackback]

[…] There you will find 21055 more Information to that Topic: in12.gr/εξώδικο-στην-επο-από-την-ξάνθη-βάζοντα/ […]

After I initially commented I seem to have clicked the -Notify me when new comments are added- checkbox and now each time a comment is added I receive four emails with the exact same comment. Is there a way you are able to remove me from that service? Cheers.

Oh my goodness! Awesome article dude! Thank you so much, However I am encountering troubles with your RSS. I don’t understand why I cannot subscribe to it. Is there anybody having the same RSS problems? Anybody who knows the answer can you kindly respond? Thanx!

I seriously love your blog.. Great colors & theme. Did you develop this web site yourself? Please reply back as I’m looking to create my own personal website and would like to know where you got this from or what the theme is named. Many thanks!

I want to to thank you for this fantastic read!! I absolutely loved every bit of it. I have got you book marked to look at new things you post…

I’m impressed, I must say. Rarely do I come across a blog that’s equally educative and engaging, and without a doubt, you’ve hit the nail on the head. The problem is an issue that too few people are speaking intelligently about. I am very happy that I came across this during my hunt for something concerning this.

Excellent article. I’m experiencing a few of these issues as well..

This page certainly has all of the info I needed about this subject and didn’t know who to ask.

Pretty! This was a really wonderful post. Many thanks for supplying this information.

I really love your blog.. Very nice colors & theme. Did you develop this web site yourself? Please reply back as I’m planning to create my very own website and would love to find out where you got this from or exactly what the theme is called. Thank you.

Good web site you have here.. It’s hard to find quality writing like yours nowadays. I truly appreciate people like you! Take care!!

An impressive share! I’ve just forwarded this onto a friend who had been conducting a little research on this. And he actually ordered me lunch because I found it for him… lol. So allow me to reword this…. Thanks for the meal!! But yeah, thanks for spending some time to discuss this subject here on your internet site.

Good post. I learn something new and challenging on blogs I stumbleupon on a daily basis. It’s always helpful to read articles from other writers and practice something from other sites.

Greetings! Very helpful advice within this article! It is the little changes that produce the greatest changes. Many thanks for sharing!

I was very pleased to find this website. I need to to thank you for your time due to this fantastic read!! I definitely savored every part of it and i also have you book marked to look at new things in your website.

Wonderful post however , I was wondering if you could write a litte more on this subject? I’d be very thankful if you could elaborate a little bit more. Kudos!

Saved as a favorite, I love your site!

A fascinating discussion is worth comment. I think that you need to publish more on this subject matter, it may not be a taboo subject but usually people don’t discuss such subjects. To the next! All the best!

Oh my goodness! Impressive article dude! Thank you so much, However I am experiencing problems with your RSS. I don’t understand the reason why I cannot subscribe to it. Is there anyone else having identical RSS issues? Anyone who knows the answer will you kindly respond? Thanx.

You made some decent points there. I checked on the internet for additional information about the issue and found most people will go along with your views on this site.

Can I just say what a relief to discover a person that really understands what they’re discussing on the web. You definitely realize how to bring a problem to light and make it important. A lot more people really need to check this out and understand this side of the story. I was surprised that you are not more popular since you definitely have the gift.

You could definitely see your skills in the work you write. The world hopes for even more passionate writers like you who are not afraid to say how they believe. Always go after your heart.

A motivating discussion is definitely worth comment. I think that you need to publish more about this subject, it may not be a taboo subject but typically people don’t talk about these issues. To the next! Many thanks.

I would like to thank you for the efforts you’ve put in writing this site. I really hope to check out the same high-grade blog posts from you in the future as well. In fact, your creative writing abilities has motivated me to get my own, personal blog now 😉

Leave a comment